KezdőlapHírekXiaomi Redmi Note 5 Pro: Megkapta az arcfeloldás funkciót

Xiaomi Redmi Note 5 Pro: Megkapta az arcfeloldás funkciót

A Xiaomi India csak tegnap (2018.02.22.) indította el a Redmi Note 5 és Redmi Note 5 Pro forgalmazását a Flipkarton, és csupán 3 perc alatt el is fogyott az első készlet. Mint kiderült, ez 300.000 db feletti mennyiséget jelent. Míg a telefonoknak 3 percre, addig az új Mi TV 4 (55″) -nek csak 10mp-re volt szüksége, hogy elkapkodják az első készletet. A helyieknek nem kell aggódniuk, február 27-én újabb szállítmány érkezik.

(igen, az első vessző számunkra fölösleges)

Már a bemutatás alkalmával megígérte a Xiaomi, hogy hamarosan elérhetővé teszi a Redmi Note 5 Pro esetén az arcfeloldó funkciót.
Ezt a saját fejlesztésű funkciót az AI rendszerük egészíti ki, még pontosabbá téve a hitelesítést.


Egy nappal az értékesítés megkezdése után a gyártó új MIUI frissítést adott ki a Redmi Note 5 Pro részére, elhozva az arcfeloldás funkciót.

Az Arcfeloldás funkciót a Redmi Note 5 Pro számára a MIUI v9.2.4 NEIMIEK frissítés biztosítja. Az OTA frissítés kb. 1,6 GB méretű, és magában foglalja a fényképezőgép fejlesztéseit és rendszer-optimalizálásait is.

A frissítés a már megvásárolt készülékekre letölthető, a következő szállítmány esetén pedig már alapértelmezetten telepítve lesz.  A felhasználók manuálisan is ellenőrizhetik a frissítés elérhetőségét a Beállítások> Rendszerfrissítések opció vagy a Updater alkalmazás használatával.

A Xiaomi Redmi Note 5 Pro-ról részletesebb leírást találsz ezen a linken.

Várjuk a tesztkészüléket, és a B20-as Global verzió bemutatását is.

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img