KezdőlapHírekBlack Shark 4S Pro az AnTuTu élén

Black Shark 4S Pro az AnTuTu élén

Eltelt egy hónap, újra megjelent az AnTuTu benchmark szerinti legerősebb felső és középkategóriás telefonok listája. Kezdjük az előbbivel, ahol a Xiaomihoz tartozó Black Shark csúcstelefonja meg is szerezte az első helyet.

Íme a felsőkategóriás lista:

A listát nézve nekem két dolog tűnik föl azonnal. Az egyik, hogy az összes telefonban a Qualcomm csúcsa, a Snapdragon 888 vagy annak plusz változata van. Így tehát, bár a MediaTek szépen jön föl a Dimensity proceszorokkal, a listába nem tudott bekerülni. A másik, hogy vagy 12 vagy 16 GB RAM van a listán szereplő készülékekben, írom mindezt a számítógépemről, amiben 8 GB RAM teszt szolgálatot.:D

Mint, ahogyan azt följebb írtam már, a Black Shark 4S Pro megszerezte az első helyet, míg a Black Shark 4 Pro a 4. helyet. További érdekesség, hogy a fölsorolásban nincsen Xiaomi flagship, mondjuk a Mi Mix 4 vagy a Mi 11 Ultra. A 2. helyet nubia Red Magic 6S Pro, míg a harmadik helyet a vivo IQOO 8 Pro szerezte meg. Ezutóbbi egyébként egy hagyományos telefon, míg az első két helyezett játékra kihegyezett modell.

Lássuk a középkategóriás listát:

A Qualcomm ezen az AnTuTu listán is uralkodó szerepet tölt be, de azért megjelenik 2 Dimensity és egy Kirin chippel szerelt készülék is. Az első helyen az iQOO Z5 áll, azonban közvetlen utána a második helyet a Xiaomi Mi 11 Lite 5G szerezte meg. A harmadik hely is a Xiaomié, az Európában nem kapható Civi szerepében.

A felsorolásban van még egy Xiaomi készülék, a 9. helyen a Redmi 10X 5G. Ez a készülék nagyon régen rajta van ezen a listán, de egyelőre még mindig nem került le róla, annak ellenére sem, hogy ebben csak 6 GB RAM található. A többi készülék esetében a domináló RAM mennyiség a 8 GB, az előbb említett kivételen kívül még van két telefon 12 GB memóriával. Ez mondjuk igen impresszív egy középkategóriás készüléknek, de alapvetően a chipset alapján vannak besorolva.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek