2016. november 1-jén mutatta be a MiJia a Mi Air Purifier Pro légtisztítót Kínában, mely ugyanúgy sikeres modell, mint elődei. Kínában, és Indiában egyre népszerűbbek ezek a készülékek, mert a légszennyezettség a nagyvárosokban igen magas. Korábban már bemutattuk az autókba szánt változatot is, melynek érzékelőjét magunkkal is vihetjük, hogy a levegő minőségét séta közben, vagy munkába menet is ellenőrizni tudjuk.

A Xiaomi néhány nappal ezelőtt bejelentette sikeres Mi Air Purifier légtisztító új verzióját, a Mi Air Purifier 2S légtisztítót, mely a tavaly kiadott Mi Air Purifier 2 frissítése. Az új verzió nem jobb, mint a tavalyi Mi Air Purifier Pro, de annak több tulajdonságát is megörökölte.

Az új Mi Air Purifier 2S tovább folytatja elődjének formatervét, kiegészülve a Pro verzió OLED kijelzőjével. A készülék OLED kijelzőjén megjelenik a levegő minőségét jelölni hivatott PM érték (a légköri szemcsés anyag mennyisége, amelynek átmérője kisebb, mint 2,5 mikrométer, ami kb. 3%-a az emberi hajszál átmérőjének; PM2,5 koncentráció), valamint mutatja a hőmérsékletet, és a páratartalmat is. WiFi csatlakozással továbbítja a mért értékeket, és képes jelezni a levegőminőség változást. Lézeres érzékelője képes a 0,3 μm-es részecskék pontos kimutatását.

A  Xiaomi Air Purifier 2S beépített fényérzékelővel is rendelkezik, amely automatikusan érzékeli a környezeti fény változásait, hogy ennek megfelelően automatikusan beállíthassa a képernyő fényerejét.

Ez biztosítja, hogy éjszaka nem lesz zavaró, különösen alvás közben. A  készülék kapacitása 310 m³/h tiszta levegő előállítására képes. Ez megfelel egy 21-32 m2-es helyiségnek. Ez jóval alacsonyabb, mint a második generációs Mi Purifier 2 és a Mi Purifier Pro. A pontosság kedvéért a Mi Air Purifier 2 406 m3/h CADR-vel rendelkezik, amely 48 négyzetméteres területet jelent, míg a Pro változat 500 m3/h CADR-je, és 60 négyzetméteres.

A Mi Home alkalmazás segítségével bármikor ellenőrizheti az otthoni levegő minőségét a telefonról. 

A 2S légtisztító egy kifinomultabb háromrétegű szűrőt is tartalmaz, amely részecskéket, például allergéneket, állati szőrt, formaldehidet, port, pollent és cigarettafüstöt képes felvenni a levegőből. Az új termék szintén képes az RFID intelligens szűrő azonosítására, egyszerűsítve a használatot, és a cserét.

Az új légtisztító ára (2s) 899 jüan (135 dollár).

November 11-től megvásárolható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ