Android 13-at kap a Xiaomi 12/Pro és Xiaomi Pad 5

335
- Hirdetés -

Az Android 13 végleges verziója még messze van, a Google timeline szerint, 2022 augusztusban fog megjelenni. A béta verziók már áprilisban elérhetővé váltak és a Xiaomi 2 legújabb telefonjára és tabletére kiadja a béta verziót tesztelésre.

Előre leszögezném, hogy ez nem MIUI, hanem stock, az az alap Android rendszer. Mielőtt még mindenki agyba-főbe keresné a letöltő linket.

A bejelentést már megtette a keleti és a globális Xiaomi, bár Kínában nem sokan kíváncsiak az új alap Androidra. A Xiaomi Community fórumon ma közzé tett bejelentésben megjelölték a Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro és a Xiaomi Pad 5 eszközöket, a letöltő linkekkel. A bejelentés magyar fordításban:

Sziasztok Xiaomi rajongók!

Üdvözöljük az Android 13 Developer Preview Programban!
A Developer Preview Program minden olyan funkciót biztosít számodra, amely az alkalmazás kompatibilitásának és fejlesztésének javításához szükséges, az Android következő verziójához. Jelenleg a Xiaomi 12, a Xiaomi 12 Pro és a Xiaomi Pad 5 elérhető az Android 13 Developer Preview Programhoz, amelyet a fejlesztők ingyenesen használhatnak. Flashelje le az előnézeti buildet és azonnal használhatja.

Mielőtt elkezdenéd:
1. Kérjük, ne felejts el biztonsági másolatot készíteni adataidról, mielőtt frissíted az Android 13-ra
2. Kérjük, töltsd le az Android 13 buildet a Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro és XiaomiPad 5 eszközökre
3. Kérjük, tedd fel az Android 13-as verziót a következőn keresztül: fastboot módszer

Ha ki akarsz lépni, vagy vissza szeretnéd állítani a gyári beállításokat, ezt a Fastboot módban teheted meg:
1- Kapcsold ki az eszközt.
2- Nyomd meg egyszerre a Hangerő Le- és a Bekapcsológombot 4-5 másodpercig a Fastboot módba lépéshez.

Ha bármilyen visszajelzésed van, tudasd velünk az Android Beta Feedback alkalmazáson keresztül, amely megtalálható a fejlesztői előnézetben.

Ha többet szeretnél megtudni az Android 13 Developer Preview Programról, keresd fel a Google Developers oldalt.

Szóval a tesztelés elindult és már tudjuk, hogy ez a három Xiaomi eszköz fogja leghamarabb megkapni az új alapot, a hamarosan megjelenő MIUI 13.5 rendszer alá. Ja igen, a MIUI 13.5 még nem került bejelentésre, de hamarosan írok róla!

- Hirdetés -