KezdőlapHírekA Xiaomi Mi 9 képernyő alá épített ujjlenyomat olvasója

A Xiaomi Mi 9 képernyő alá épített ujjlenyomat olvasója

Lei Jun szórja az infót az új Xiaomi csúcskészülékről, nap mint nap friss képpel boldogít minket. Ma az ujjlenyomat olvasója volt terítéken a Xiaomi Mi 9 telefonnak.

Lei Jun:

A Xiaomi Mi 9 ujjlenyomat olvasójának sebessége olyan szintet ért el, ami nagyon hasonló a kapacitív leolvasókhoz. Ez a technológia 150 Jüan plusz költséget jelent a telefon árában, ami többszöröse az átlagos hátlapi leolvasóhoz képest. A leolvasó tulajdonképpen egy 5 μm makró kamera, mely a képernyőn keresztül olvassa be az ujjunk felületét. Ez pedig azzal jár, hogy csak a drága OLED kijelzőkkel lehet használni, de várjuk az LCD technológia áttörését, hogy ott is alkalmazni tudjuk. Az oldalsó leolvasó sem újdonság, de felismerési rátájának alacsony száma miatt, nem elterjedt.

A hátsó ujjlenyomat olvasót sem szereti mindenki, bár könnyen használható, megbízható és olcsó megoldás. Te szereted az ujjlenyomatos képernyő feloldást? Megéri az a plusz 150 Jüan (~6.240 Ft), hogy a képernyő alatt legyen?

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek