KezdőlapHírekA Xiaomi Mi 9 Samsung AMOLED képernyője

A Xiaomi Mi 9 Samsung AMOLED képernyője

Nem lacafacáznak, február 20-ig semmi nem marad titokban. Lei Jun újabb információ bombával látott el bennünket, most a Xiaom Mi 9 képernyőjét vesézte ki. Vajon mit fog mondani a bemutatón?

 

Lei Jun (kínaiból fordítva):

Xiaomi egy profi csapatot hozott létre néhány évvel ezelőtt és tegnap megkértem őket, hogy mondjanak el nekem mindent a Xiaomi Mi 9 képernyő technológiájáról. A jelentés nagyon megdöbbentő volt, és a tartalom elég gazdag volt egy speciális konferencia megnyitásához. Választottam néhány pontot:

  1. Szuper magas 90,7% test-képernyő arány, vékony keret, csepp notch

2. Samsung AMOLED képernyő, 103,8% NTSC szuper széles színskála, 600 nit fényerő, 60.000:1 kontraszt arány

3. Képernyő alacsony fényereje, színhűsége, gamma-optimalizálás, kiemelkedő sima átmenet üzemmód, játékmód Javítja a ködöt, az éjszakai jelenetek kontrasztját, és gyorsabban találja az ellenséges dinamikát  (Az ördög a részletekben lakozik…)

4. A második generációs napkijelző mód nemcsak erős fény alatt látható jól, hanem a színeket is reálisabbá teszi (2015 elején megjelent első generációjához viszonyítva)

5. A képernyő szemvédő technológiája a VDE Villamosmérnöki Intézetének VDE alacsony kék szemvédő tanúsítványát kapta. A szemvédelem módja 256 lépésre lett korszerűsítve, zökkenőmentes átmenet (tovább javítottuk a szemvédő technológiát)

6. Corning hatodik generációs gorilla védőüveg (Corning Gorilla Glass 6) 

7. Nagyon érzékeny képernyő alatti fényérzékelő, harmadik generációs ultrahangos távolságérzékelő (annak érdekében, hogy egy kis “homlok” ellenére is megfelelő működést biztosítson!)

8. A képernyő ujjlenyomat olvcasójának ötödik generációja, a feloldási sebesség 25% -kal nőtt

Még nincs vége, folyamatosan jönnek az infók!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek