KezdőlapHírekA Xiaomi Alapítvány egymillió eurót adományoz az árvizek áldozatainak

A Xiaomi Alapítvány egymillió eurót adományoz az árvizek áldozatainak

A német Vöröskereszt, a Giro 777 holland nemzeti katasztrófa-alap és a belga Vöröskereszt egymillió euró összegű adományt kap a Xiaomi Alapítványtól a németországi, hollandiai és belgiumi áradások sújtottainak támogatására.




Csak Németországban, a német Vöröskereszt szerint, több mint 2500 önkéntes dolgozik éjjel-nappal, hogy segítsen a helyszínen élő embereknek és ellátja őket alapvető szükségleteikkel.

“Megdöbbentünk ennek a természeti katasztrófának a mértéke miatt. Nagyon közel vagyunk az érintett régiókhoz Németországban, Hollandiában és Belgiumban. Mindent megteszünk az ott élő emberek megsegítése érdekében, mivel régóta működünk ezekben az országokban és valóban kapcsolatban vagyunk a helyi emberekkel. Ezért úgy döntöttünk, hogy a Xiaomi Alapítványon keresztül összesen egymillió eurót adományozunk a Német Vöröskeresztnek, a Giro 777 holland nemzeti katasztrófaalapnak és a belga Vöröskeresztnek.” – mondta William Lu, a Xiaomi Nemzetközi osztályának partnere

Azok, akik támogatni szeretnék az árvíz régió áldozatait, a német Vöröskereszten keresztül is megtehetik:

Német Vöröskereszt adományszámla:
IBAN: DE63370205000005023307
BIC: BFSWDE33XXX
Tárgy: Hochwasser

Már a Covid 19 járvány 2020-as kitörése idején a Xiaomi Group és a Xiaomi Alapítvány megtette az első lépést. Nagyszámú orvosi eszköz megvásárlásával, felajánlásával a kínai Hubei tartomány és a világ több mint 30 országának, régiójának támogatására.

Ennek során a járvány elleni küzdelem érdekében orvosi ellátást szállítottunk: az Egyesült Királyságba, Franciaországba, Németországba, Olaszországba, Spanyolországba, Belgiumba, Luxemburgba és más országokba.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek