Múlt héten vírus videóként terjedt az egész világon, amint Bin Lin az új, duplán összecsukható Xiaomi telefont mutatja be. Nem régiben kínai források megerősítették, hogy a Xiaomi-nak a VISONIX kijelző gyártó készíti a flexibilis OLED kijelzőt.

Ma reggel a VISONIX szóvivője ezt a pletykát megerősítette, miszerint a két cég együtt fejlesztette ki a két tengelyen összecsukható képernyő technikai feltételeit. A VISONIX nyilatkozata szerint egyedülálló és technikai áttörés ez a megoldás a mobilpiacon.

Lin Bin rávilágított arra az egyedülálló megoldásra, ami létrejöttéhez számos technikai problémát kellett megoldaniuk, mint például az összecsukható képernyő rugalmassága, a négy tengelyű összecsukható pánt, a rugalmas fedőréteg és a MIUI adaptáció.

Jelenleg az a készülék még erősen koncepció, tömeggyártásra alkalmatlan. Ezt ki is jelentett Lin Bin, miszerint addig nem kerül forgalmazásra, amíg jelentős támogatást nem kap az új koncepció a rajongóktól. Ha elég nagy rajongótábora lesz a készüléknek, a Xiaomi fontólra veszi a jövőben, hogy elkezdje a tömeges gyártást.

Az össze hajtható mobiltelefont olyan közönségnek szánják, akik vágynak egy kisebb tabletre és okostelefon nyújtotta élményre. A telefonnak még nincs neve, Lin Bin sem döntötte el még, hogy Mi Dual Flex vagy Mi Mix Flex legyen e a neve. Te melyikre szavaznál?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ