KezdőlapHírekA POCO is beszáll a laptop bizniszbe!

A POCO is beszáll a laptop bizniszbe!

A POCO lassan India legnagyobb vállalata lesz, hisz a Xiaomi hozta létre, mint helyi márka és az indiai igényeknek, pénztárcáknak megfelelő termékekkel árasztja el az országot.
A POCO eddig csak telefonokat kínál, nem csak az indiai piacon, hanem világszerte. Nálunk is elég nagy tábort tudott eddig összegyűjteni, kezdve a POCOPHONE első verziójától, a POCO X3 NFC-vel bezárólag. De most felröppent egy hír, miszerint új vonalat nyitnak a cég életében.

A Xiaomi Indiában hihetetlen népszerű, hisz megfelelő, vagy kimagasló teljesítményt, minőséget kínál megfizethető áron, nem beszélve, a piac méretéről. Így bukkant rá egy indiai rajongó a BIS (Buro of India Standarts) oldalán, miszerint két akkumulátor kapott tanúsítványt, kettő Xiaomi, kettő pedig a POCO laptopjába. Szóval hamarosan várható, hogy a POCO hamarosan bejelent két notit, ami az akkuk típusjelzése alapján valamelyik kínai Redmi gép indiai megfelelője lesz. Reméljük egyszer végre lesz magyar kiosztású Xiaomi/Redmi/POCO laposunk…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek