2019-re külön vált Redmi márka eddig azzal az impozáns tervvel jött létre, hogy megfizethető, de fejlett, új technológiát kínáljon. A Redmi eddig a közép kategória királya volt Xiaomi márkán belül, de a jövő Redmi telefonjaira már nem biztos, hogy ez igaz lesz.

Lu Weibing, a Redmi márka vezetője nem rég posztolta Weibo-ra, hogy összeült csapatával Shenzenben megbeszélni a márka jelenét és jövőjét, megvitassák a márkanév jövőbeli pozicionálását, marketingstratégiáját, felhasználói igényeit és a Redmi márka kiemelt termékkonfigurációit. Weibing ezen a megbeszélésen napirendre tűzte a Redmi Note 7 Pro és egy SD855-el ellátott Redmi telefon koncepcióját.

A Redmi Snapdragon 855 processzor ellátott okostelefonról nincsenek elérhető adatok, a pletykák szerint Redmi X okostelefonnak lehet majd nevezni, de a Redmi Note 7 Pro a Kínai ünnepek után indul ebben a hónapban. Ami már megerősítést nyert, hogy a 48 megapixeles Sony IMX586 érzékelő lesz benne a 48 megapixeles Samsung ISOCELL GM1 érzékelő helyett mint a Redmi Note 7-ben. A Redmi Note 7 660-as processzorát a 675 SoC-ra cserélik le a Pro változatban és 128 GB tárhelyet és 6 GB RAM-ot is fog tartalmazni.

A Redmi Note 7 Pro többi tulajdonsága meg fog egyezni az elődével, 6,3″ képátló, FHD+ felbontás, csepp notch a felső káván, 6GB RAM és 64/128GB háttértár, 4.000 mAh akkumulátor, 18W gyors töltéssel, 48MP + 5MP kamera párossal hátul és 13MP elől. Android 9 Pie alapú MIUI 10 rendszerrel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ