- Hirdetés -
()

A Xiaomi a közelmúltban hivatalosan is csatlakozott a Car Connectivity Consortium (CCC) igazgatótanácsához, és ezzel az igazgatótanács legújabb tagja lett. A CCC egy globális, ágazatközi szervezet, amely az okostelefonok és az autók közötti kapcsolódási megoldások szabványainak felállításával foglalkozik. Röviden, digitális autókulcssal.

Digitális autókulcs

A CCC-nek több mint 100 tagvállalata van, köztük olyan autógyártók, mint a General Motors, a BMW, a Mercedes-Benz. Okostelefon gyártók, mint a Google, az Apple és a Samsung, valamint számos elsőrangú autóipari beszállító és szoftverfejlesztő.

A világ vezető okostelefon gyártójaként a Xiaomi jelenleg az első három között van a piaci részesedés tekintetében (2021-es adatok). A Xiaomi telefonokon lévő MIUI szintén az egyik legnépszerűbb mobil operációs rendszer. A Xiaomi piacvezető az AIoT területén is, AIoT platformjával már több mint 400 millió eszközt köt össze. Erőteljes AIoT platformján alapuló Xiaomi háztartások ezreibe hoz intelligens életet.

Mivel az okostelefonokat egyre gyakrabban használják olyan forgatókönyvekben, mint például a mobilfizetés, a tömegközlekedés és a beléptetés ellenőrzés. Az autó- és mobiltelefon gyártók fontosnak tartják a digitális autókulcsok okostelefonokon való megvalósítását. A digitális autókulcs lehetővé teszi az autótulajdonosok számára, hogy mobiltelefonjuk segítségével kinyissák a járművet, beindítsák a motort stb. Támogatja a kulcsok barátokkal való megosztását is.

Ebben az összefüggésben a Xiaomi vezető szerepet vállalt számos autógyártó céggel való együttműködésben és bevezette a digitális autókulcs funkciót a Xiaomi mobiltelefonokon. A Xiaomi és számos partner tisztában van azzal, hogy a digitális autókulcs szabványok fejlesztése nagy jelentőséggel bír a különböző márkájú okostelefonok és autók közötti adaptáció szempontjából, ami nagyban leegyszerűsítheti a fejlesztést és több funkció elérését.

Digitális autókulcs

Az egyik legkorábbi digitális autókulcs megoldás, a CCC digitális kulcsspecifikáció NFC technológiát használ a digitális autókulcs funkció megvalósításához okostelefonokon és más eszközökön. Majd ezt követően kiadta a CCC3.0 digitális kulcsspecifikációt, beleértve a BLE/UWB technológiát. A CCC digitális kulcs kiemelt figyelmet fordít a felhasználók magánéletére és adatbiztonságára. Biztonságos és hatékony digitális autókulcs megoldását számos vállalkozás és fejlesztő elismerte. A CCC továbbfejleszti a digitális autókulcsokat, és folyamatosan javítja a felhasználói élményt. Egyre több mobiltelefon- és autógyártó választja a CCC-t. A CCC alap tagjaként a Xiaomi 2020 óta nyomon követi a CCC digitális kulcs specifikációjának fejlődését és a Xiaomi autókulcs megoldások közé választotta.

A fogyasztói AIoT platform vezetőjeként a Xiaomi komoly technikai felhalmozással rendelkezik az intelligens otthoni termékek, például az intelligens ajtózárak terén. Ugyanakkor a Xiaomi elkötelezett amellett, hogy technológiai innováción keresztül folyamatosan javítsa a felhasználói élményt és rendkívüli biztonsági és adatvédelmi követelményeket támaszt. Az autó-gép összekapcsolás területén a Xiaomi szintén úttörő az iparágban. Gazdag fejlesztési és együttműködési tapasztalattal rendelkezik és számos partnerrel épített ki szilárd együttműködési kapcsolatokat.

A Xiaomi műszaki ereje, a magánélet védelme, innovációs kultúrája, együttműködési tapasztalata és autóépítési terve egybeesik a CCC digitális autókulcsokkal kapcsolatos törekvéseivel és elvárásaival. A CCC igazgatótanácsába való felkérés után a Xiaomi még mélyebben részt vesz a CCC-szabványok kidolgozásában. Bevezeti a legújabb iparági szabványokat, tovább mozdítja elő a digitális autókulcsok technológiai innovációját. Biztosítja a felhasználók magánéletét és az adatbiztonságot, valamint folyamatosan fejleszti a felhasználókat. tapasztalattal, segítve a CCC autó-gép összekapcsolási megoldásait, mint például a digitális kulcsok vezető pozícióját az iparágban. A Xiaomi és az összes CCC-tagvállalat közös erőfeszítései révén az autó-gép összekapcsolás biztonságosabbá és kényelmesebbé válik. Erősebb funkciókkal, több okoseszközre és autóra terjed ki, megvalósítva a határokon átnyúló személyes, családi, utazási és egyéb lefedettséget. Eszközök interakciója, tartalomelosztás és alkalmazások együttműködése.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -