- Hirdetés -
()

Máris bezsebelhette a CES innovációs díját a SOUND MIRROR nevű zenélő okostükör. 

Manapság már tényleg minden okos, a porszívó, a hűtőszekrény, a mérleg, de még a párna is. Okos tükör ugyan még nem volt a piacon, ám most ez a piaci rést is betömték, a SOUND MIRROR nevű találmányt a héten kezdődött Consumer Electronics Show-n (CES)-en mutattak be a fejlesztők.

Az ICON.AI által fejlesztett masina nem más, mint egy tükörnek álcázott okos hangszóró, amelyet lényegében bárhol, még a fürdőszobában is biztonságosan elhelyezhetünk, hála a IPX6-os vízállósági besorolásnak. Az okos berendezés Wi-Fi-n keresztül működik, és az Amazon Alexa nevű hangasszisztensével is kompatibilis, így gyorsan és egyszerűen indíthatjuk el rajta kedvenc zenénket vagy podcastünket, de lecsekkolhatjuk az időjártást, vagy akár ébresztést is állíthatunk a segítségével. A tükörhöz természetesen Bluetooth-on keresztül is csatlakozhatunk, így adott esetben telefonon indított zenét is hallgathatunk rajta.

sound mirror ces
Zenélő okostükör a 2022-es CES egyik nagy sztárja. (Fotó: Sound Mirror)

Hogy mikor kerül piacra, arról egyelőre nem tudni, továbbá arról sincs információ, pontosan mennyibe fáj majd a vásárlóknak az okos berendezés, de fogadni mernénk, hogy nem lesz olcsó mulatság.

A Consumer Electronics Show a világ legrangosabb technológia kiállítása, ahol nagyvállalatok és startappok százai mutatják be a világ legfontosabb kihívásaira kínált megoldásaikat.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -