KezdőlapHírekÍgy nézhet ki a Xiaomi 12 Ultra

Így nézhet ki a Xiaomi 12 Ultra

Sokak számára valószínűleg nem ismeretlen a dummy modell megnevezés. A dummy telefonok pontosan úgy néznek ki és ugyanakkorák, mint az adott modell, de egy különbség azért akad. Ezek a készülékek nem működnek, és azért készülnek, hogy a tok- és fóliagyártó cégek ki tudják adni az új termékeiket, mire megjelenik a telefon. Ilyen dummy készülékeket egyébként lehet kapni például az Aliexpressen 8-10 ezer forintokért.

Dummy Xiaomi 11

Ehhez hasonló, de alumínium modellről készült képek szivárogtak ki Digital Chat Staion által a Xiaomi 12 Ultráról a Weibora. A szivárogtató szerint a fő kamera 50 MP-es, ezen kívül egy ultraszéles lencse és egy teleobjektív lesz megtalálható a telefonon.

Emlékeztek még a Mi 11 Ultra kamerakontinensére?

 

Na, a Xiaomi 12 Ultra még brutálisabb lett, ugyanis sacc per kb elfoglalja a hátlap 1/3-át.

Az oldalról készült képen látszik, hogy újfent mennyire kitüremkedik a kamera a hátlapból. A dizájn egyébként már ismerős lehet, kör alakú kamera volt már, még hozzá a Redmi K30 Pro-n, ami globálisan Poco F2 Pro néven jelent meg, így Magyarországon is így kapható.

További infók nincsenek, egy biztos, hogy a kamera újfent központi szerepet kap. A DXOMark toplistáján a még mindig a második helyen van a Mi 11 Ultra, egyedül a Huawei P50 Pro előzte meg, pedig már tavaly márciusban jelent meg. Egészen biztosan megkapja a Qualcomm új Snapdragon 8 gen 1 chipjét, és valószínűleg egy 1440p-s AMOLED kijelző díszeleg majd az előlapon.

A Xiaomi 12 Ultra megjelenésre 2022 első negyedévében lehet számítani, elképzelhető, hogy ez lesz a Xiaomi nagy durrantása a 2022-es MWC-re. Az ára pedig… Tippelni sem merek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek