- Hirdetés -
()

Bár a mai csúcstelefonok mindent kielégítenek, elfut rajta minden játék, de mégis, a Xiaomi valami mást ad a gamereknek. A Black Shark sorozat 3 éve van jelen, a Rog telefonok nagy riválisaként. Azóta 9 verziója jött ki, évente három verzió, sima, pro és S jelöléssel. Idén még nem találkoztunk a harmadikkal, de 5 nap múlva minden kiderül.

Black Shark 4S




Az új Black Shark 4S / 4S Pro telefonról semmilyen hivatalos infó még nem szivárgott ki, de természetesen pletykák már vannak. A telefon lelkét az új Qualcomm Snapdragon 888+ fogja adni, amit persze minimum 12/16 GB memória fogja támogatni. A háttértára 512 GB vagy már az 1 TB-t is elérjük. Képernyője 144 Hz frissítéssel 2K felbontással rendelkezhet, ehhez pedig kell egy nagy akku, pl. 5.000 mAh. Ezt persze a legújabb 120 W-os HyperCharge technológia fogja támogatni, hogy a játékos ne kelljen holmi energiahiány miatt abbahagyni.

Black Shark 4S Pro

A hátlapján 3 kamera található, melyek valószínűleg 48/64 MP főkamera, 8 MP ultraszéles és 5 MP makró lesznek. A pletykák szerint sima Black Shark 4S és Pro verzió között csekély lesz a különbség, bár a SoC és a kamera annyira nem az. De majd ez is, mint minden ki fog derülni az élő adásban, amit majd YouTube csatornánkon nézhettek, hallhattok magyar kommentárral.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -