KezdőlapHírekTovább gurul a gamer vonat, jön a Black Shark 4S

Tovább gurul a gamer vonat, jön a Black Shark 4S

Bár a mai csúcstelefonok mindent kielégítenek, elfut rajta minden játék, de mégis, a Xiaomi valami mást ad a gamereknek. A Black Shark sorozat 3 éve van jelen, a Rog telefonok nagy riválisaként. Azóta 9 verziója jött ki, évente három verzió, sima, pro és S jelöléssel. Idén még nem találkoztunk a harmadikkal, de 5 nap múlva minden kiderül.

Black Shark 4S
Az új Black Shark 4S / 4S Pro telefonról semmilyen hivatalos infó még nem szivárgott ki, de természetesen pletykák már vannak. A telefon lelkét az új Qualcomm Snapdragon 888+ fogja adni, amit persze minimum 12/16 GB memória fogja támogatni. A háttértára 512 GB vagy már az 1 TB-t is elérjük. Képernyője 144 Hz frissítéssel 2K felbontással rendelkezhet, ehhez pedig kell egy nagy akku, pl. 5.000 mAh. Ezt persze a legújabb 120 W-os HyperCharge technológia fogja támogatni, hogy a játékos ne kelljen holmi energiahiány miatt abbahagyni.

Black Shark 4S Pro

A hátlapján 3 kamera található, melyek valószínűleg 48/64 MP főkamera, 8 MP ultraszéles és 5 MP makró lesznek. A pletykák szerint sima Black Shark 4S és Pro verzió között csekély lesz a különbség, bár a SoC és a kamera annyira nem az. De majd ez is, mint minden ki fog derülni az élő adásban, amit majd YouTube csatornánkon nézhettek, hallhattok magyar kommentárral.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek