- Hirdetés -
()

A Redmi következő Note sorozatának megjelenése már a küszöbön van, Indiában fog elindulni, majd jön Európába és hazánkba is. Az új telefoncsaládról még sok mindent nem tudunk, sok a pletyka, de a valós infók még váratnak magukra. De hogy fog kinézni, máris mutatjuk!




A Redmi Note 10 Pro doboza. Elsőre talán nem tűnik valósnak, de tovább kutakodva valós képeket is találtam az új telefonról. De mire is hasonlít?

Az indiai reklám filmből derült ki a legtöbb minden a telefonról, amiben azért még jól kivehető, hogy valóban így fog kinézni a Redmi Note 10 Pro telefon. Na de még nincs vége!

Na hát ez sem a világ legjobb minősége, de már tisztán látszanak a vonalak, kamera sziget és kijelző, szelfi kamera lyuk. Szóval így fog kinézni, de még most sincs vége. A végére jöjjön egy kis pletyka.

A pletykák szerint három Redmi Note 10 verzió lesz. A sima mellett Pro és Pro Max. Mind a három variáns öt féle színben lesz, 4/6/8 GB memóriával és 64/128 GB háttértárral. Képernyője mindegyiknek IPS LCD lesz, csak a Pro és MAX ebből is a jobbat kapja, 120 Hz frissítéssel. A sima Qualcomm Snapdragon 678 procit, míg a Pro és Max SD732G vagy 768G lehet. Persze kamerában is különbözni fognak, a sima 48 MP, a Pro 64 MP, míg a Max 108 MP szenzort kaphat.

2021. március 4-én minden kiderül!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -