KezdőlapHírekDamaszkuszi acél mintát kap a Redmi K40 hátlapja

Damaszkuszi acél mintát kap a Redmi K40 hátlapja

A Redmi K40 sorozatról lassan már mindent tudunk, dizájn, kamera, még az árak is kiszivárogtak, már ha igazak… De ma reggel lehullt a lepel a telefon új hátlapjának a mintájáról is, ami a damaszkuszi acél mintázatának utánzata.
A damaszkuszi acél nagyon jellegzetes mintával rendelkezik. Így nevezik Damaszkus szíriai várostól az igen kemény és hajlékony fémet, mely különböző keménységű acél, vagy acél- és vaslemezeknek vagy rudaknak összekovácsolásából áll elő. Az ilyen acélból készített pengének a felszínén gyönge sav maró hatása alatt többféle árnyalat keletkezik, amennyiben a savtól kevésbé megtámadott keményebb fém sötétebb marad, a jobban megtámadott puhább fém ellenben világosabbá lesz. A lemezek vagy a rudak fekvése szerint a damaszkuszi acél vagy stráfos vagy felhős, csavarással hajlított vonalúvá lesz.

A Redmi K40 telefon ilyen mintázatú hátlapot fog kapni, de ez csak egy az új színből és mintából, további új dizájn elemek is várhatóak. Aki kicsit is szereti a késeket, kardokat, annak nagyon közel fog állni a szívéhez, bár laikusoknak is tetszetős lehet, majd az idő kideríti.

A reklámanyagok már készülnek, csütörtökön minden kiderül az új telefon családról. Reméljük hozzánk is eljut, és valószínűleg Xiaomi Mi 11T néven…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek