- Hirdetés -
()

A MIUI jelenleg világszerte több mint 200 millió felhasználóval rendelkezik és ez a szám tovább nő. A MIUI az egyik legnépszerűbb egyedi ROM az Android szerelmeseinek számára, köszönhetően szemet gyönyörködtető felhasználói felületének, rendkívül testreszabott témáknak és tonnányi hasznos funkcióknak. Novemberben jelenteték be, hogy a fejlesztők elkezdték fejleszteni és dolgozni a MIUI 9-en. Azóta sok MIUI rajongói visszajelzést és szolgáltatáskérést kaptak. A várakozás majdnem véget ért és valami fantasztikusat fogunk kapni.

A Weibo-on közzétett hozzászólás szerint a MIUI megerősítette, hogy a MIUI fejlesztők elkezdtek a MIUI 9-en dolgozni. A közelgő MIUI 9-nek egy egyszerűbb felhasználói felülete lesz a jelenlegi MIUI 8-hoz képest. A Mi eszközök teljesítményének, stabilitásának és energiafogyasztásának javítása a MIUI 9 legfontosabb prioritásai, az új funkciók hozzáadása mellett.

A fejlesztők már 2017 elejétől kezdve komoly erőfeszítéseket tesznek a MIUI optimalizálása terén. A fáradtság leküzdése soha nem volt könnyű, de a küzdelem előtt hősökre van szükség. A sikeres eredmény biztosítása érdekében a fejlesztőcsapat zárt fejlesztési szakaszba lép, a felhasználói élmény és a rendszeroptimalizálás javítására koncentrálnak.

A fenti nyilatkozatot egy adminisztrátor tette közzé a MIUI 8 Global / Kínai Beta / Fejlesztői ROM aktuális státuszáról. A jelenlegi zárt fejlesztés után, természetesen a legtöbbkészülék megkapja a MIUI9-et, legyetek türelmesek. A fejlesztők valami nagy dobásra készülnek!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -