- Hirdetés -
()

Egy kis rövidke számadás az idei év első negyedéves eredményeiről.

Április 19-én 2016 (Tegnap) Kevin Wang az IHS Technology-tól közzétette az egyes cégek legújabb okostelefon eladások adatait. Kevin Wang szerint a Xiaomi 14.800.000 db készüléket értékesített az első negyedévben világviszonylatban. A Xiaomi már 5 egymást követő szezon óta vezeti az értékesítési listákat Kínában.

“A Xiaomi 14,8 millió darab Mi telefonot értékesített 2016 első negyedévében, amely a tengerentúli adatokat is tartalmazza. Ez jó eredmény, hiszen a Redmi 3. és a Redmi Note 3 is mind elfogyott.”
– Kevin Wang (eredeti forrás)

A Xiaomi idén eddig bemutatta a Redmi 3 okostelefont Kínában, amelyet később a Redmi Note 3 követett. Megjelent a Mi 5 zászlóshajó okostelefon, amely nagyon gyorsan értékesítési forgalomba került. Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója, a társaság múlt évi ülésén elmondta, hogy a Xiaomi már nem az értékesített mennyiségekre hajt többé. Az elmúlt néhány hónapban átalakították a termék palettát. A közelmúltban megjelent Mi 5, egy igazi nagymenő az okostelefon piacon, amiben a Snapdragon 820 processzor dübörög. Akinek az anyagi lehetőségei szűkösek, azok számára a Snapdragon-os Redmi Note 3 lehet ideális választás. A készülékek fém váza jó fogást biztosít. Valamint ez alatt található egy 4000mAh akkumulátor, amely a mindennapi használati időt nyújtja meg. A Redmi Note 3 az első Xiaomi készülék, amelyben ujjlenyomat-érzékelő található.

Kép

Az elmúlt évben a kína okostelefon szállítások 3 százalékos éves növekedést mutattak, így 438 millió darabos csúcsot értek el 2015-ben. Az első helyet Kínában a Xiaomi birtokolta 15%-os piaci részesedésével.

Neked hány Mi telefonod van?

forrás: http://en.miui.com/thread-268291-1-1.html

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -