Kínozzuk meg a Xiaomi Mi5 3D kerámia hátlapját

199
- Hirdetés -
()

Íme egy kis videó arról, mennyit is bír ki az Mi 5 Pro kerámia borítása

Mint azt már mindannyian tudjuk, a Xiaomi Mi 5 Pro – amely értékesítését hamarosan megkezdik Kínában – egy speciális 3D kerámia vázat kapott. A bemutatója kapcsán a cég rengeteg jó tulajdonságát sorolt fel az ITS kerámia hátlappal kapcsolatban, amely egy 16 lépésből álló előállítási folyamat során éri el a kívánt szerkezetet. Az üveg hátlappal szerelt Mi 5-höz képest ez a különleges burkolat 75% költségtöbbletet jelent, ezért a Mi 5 Pro ára is magasabb 2699 Yuan (416 $). Az anyag kinézete prémium minőséget sugall és rendkívül ellenálló egyúttal. Sőt, 8-as Mohs keménységi értékkel dicsekedhet, ami igazán komoly.

Kép

Annak bizonyítására, hogy a Xiaomi Mi 5 Pro 3D kerámia teste mindennek ellenáll, a Xiaomi kiadott egy videót, ahol alaposan megkínozzák

Mint azt a videóban láthattad számos stressz tesztet készítetek, kezdve az egyszerű kulcsos karcolásoktól a durva fúróig. Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használtak, a kerámia test karcolás nélkül megúszta, ami igazán lenyűgöző. Sőt, még ezek után is úgy nézett ki, mint újkorában.

Az Mi 5 Pro Kínában április 6-ától lesz kapható. Azt is megerősítették, hogy Indiában március 31. után lesz elérhető. Maradj velünk itt a fórumon.

Köszönet Nanana-nak a teszt videóért.

forrás: http://en.miui.com/thread-251042-1-1.html

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -