A Xiaomi Mi 6 a mai nap második kínai villám értékesítésen van túl. Ezúttal a Xiaomi egy másik módszert alkalmazott, és a villám értékesítést három részre különítette el, az első eladási rohamot 10:00 órakor, a második részt a délután 2 órakor, míg a harmadik rész 20 órakor tartották.

A villám értékesítés három részre osztása lehetővé tette a rajongóknak, akik sikertelenül próbálkoztak az első villám-értékesítésben, megpróbálhatják újra szerencséjüket a második értékesítésben, valamint a harmadikban. Ettől eltekintve azt is sugallja, hogy a Xiaomi növelte a Mi 6 állományát, bár általában nem kapjuk meg az egyes villám eladások során értékesített mennyiséget. Azonban a villám értékesítés egyidejűleg zajlik a Xiaomi hivatalos honlapján, a Jingdong, a Lynx és a Suning Tesco-nál, így mind a négy platformon három felvételen megy az értékesítés az Mi 6-os készletének növekedésével.

A készlet növekedése ellenére a Mi 6 készlete még mindig nem elegendő ahhoz, hogy kielégítse a keresletet, mivel még mindig elfogyott az összes villám értékesítésen. Meg kell jegyezni, hogy csak a 6GB + 64GB Jet Black változata vásárolható meg 2499 jüan áron. Míg azok, akik a 6GB + 128 GB-os verziót szeretnék, amelyet 2,899 jüanért értékesítenek, május 6-ig várniuk kell, amíg a eljut a Xiaomi boltokba.