Xiaomi: ezért nincs az Mi6-ban 3,5mm jack csatlakozója

823
- Hirdetés -

Azt hiszem, mindannyian szerettük az új Xiaomi Mi 6 specifikációit, kialakítását és árazását, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is ott, akik nem örülnek, hogy a leginkább várt zászlóshajó az USB típusú C típusú nyílással rendelkezik és hiányzik a 3,5 mm-es audio csatlakozó.

Nem fogunk vitatkozni arról, hogy jó vagy rossz ilyen csatlakozót használni, de meg fogjuk tudni, mit gondol Xiaomi róla és miért döntöttek úgy, hogy kihagyják. Tehát az Android Central által kapott nyilatkozat szerint a fő oka az volt, hogy helyet takarítsanak meg egy nagyobb akkumulátornak:

AZ OKOSTELEFONOK A LEGJOBBAN INTEGRÁLT TERMÉKEK ÉS A BELSŐ KIALAKÍTÁSUK IS NAGYON PRECÍZ, ÍRJÁK A NYILATKOZATBAN. A FÜLHALLGATÓ JACK ALJZAT ELTÁVOLÍTÁSÁVAL NAGYOBB TERET TUDUNK BIZTOSÍTANI EGYÉB ALKATRÉSZEKNEK ÉS NAGYOBB AKKUMULÁTORNAK. AZ USB-C AUDIO CSATLAKOZÓK EGYRE GYAKORIBBAK ÉS JÓVAL SZEBB HANGMINŐSÉGET LEHET VELE ELÉRNI.

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi-nak igaza van, az Mi 6 háza 10,5%-val nagyobb akkumulátort (3350 mAh) biztosít, mint a Xiaomi Mi5 (3000 mAh) esetében. Vannak olyan pletykák is, hogy van egy másik ok, ami arra késztette a Xiaomi-t, hogy a 3.5 mm-es csatlakozót azért szedte ki, hogy a kettős kamera elférjen az Mi 6 felső oldalán.

Mindenesetre megtörtént, ami történt. Végül is még használhatod a szeretett fejhallgatód, hogy zenét hallgass a C-típusú 3,5 mm-es adapterrel, amelyet a márka új Xiaomi Mi 6 dobozába csomagol.

- Hirdetés -