KezdőlapHírekZseniális módon árulta el a POCO, hogy mikor jön az X3 Pro

Zseniális módon árulta el a POCO, hogy mikor jön az X3 Pro

A POCO nemrégiben írt egy nyílt levelet a rajongóinak. Ebben többek között azt részletezi, hogy mióta megalakult a cég, nagymértékben megemelkedtek az adók, így a legújabb flagship telefonjukba nem tudnak csúcskategóriás Snapdragon processzort tenni, mert ebben az esetben nem lenne tartható a POCO F1 eredeti 21 ezer indiai rúpiás akkor ~85, most 89 ezer forintos ára (igen, ez ugyanaz az a Poco F1, ami nálunk anno 115 ezer forinton kezdte).

Aki kíváncsi az egész levélre, íme:

A szemfüles olvasók viszont észrevehetik, hogy bizonyos betűk félkövérrel vannak írva, és jöttek is megfejtések. A levél titkos tartalma valószínűleg tehát az, hogy a POCO X3 Pro március 30-án érkezik, 21 ezer indiai rúpiás, vagyis 89 ezer forintos áron. Miután a forint, nos enyhén szólva nem túl erős, amennyiben jön Magyarországra, olyan 120 ezer forint körüli induló árra tippelek.

Ez a cikk természetesen nem lenne teljes a pletykák nélkül. 😀

A Xiaomiui információi szerint a J20S modellnévvel debütáló telefonnak 2 kódneve is lesz: VAYU és BHIMA. Ez arra utalhat, hogy lesz 2 verziója is, de csak kismértékben fog eltérni. Az erőt egy új chip, a Snapdragon 860 adja majd, ami gyakorlatilag egy húzott 855, ez van az általam is használt Mi 9-ben. A kijelző egy FHD+ 120 Hz-es AMOLED panel lesz, 4 kamera társaságában: egy 48 MP-es széles, egy ultraszéles, egy makró és egy mélység szenzorral. Sajnos egyik sem kap optikai képstabilizátort. Az akkumulátor POCO-hoz híven igen méretes, 5160 mAh-s.

Véleményem szerint ennek a telefonnak hasonló sikere lehet, mint a POCO X3-nak, amennyiben ár-érték arányban jó kamera kerül bele.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek