KezdőlapHírekXiaomi XiaoAI intelligens ébresztőóra

Xiaomi XiaoAI intelligens ébresztőóra

A mai Mi8 Lite és Mi8 Pro bemutató végén megismerkedhettünk egy új intelligens Xiaomi eszközzel, a XiaoAI ébresztőórával.

Xiaomi XiaoAI intelligens ébresztőóra

A Xiaomi Xiaoai intelligens ébresztőóra dinamikus riasztási rendszert használ és 30 riasztási beállítást lehet egyszerre beállítani, amellett, hogy minden reggel felkelés után valós időben közvetíti az időjárást. Többféle típusú hangzással van felszerelve (az igényektől függően), hogy nyugodtan lazíts. Ez nem csak egy egyszerű ébresztőóra, inkább úgy működik, mint egy “jegyzettömb”. Miután beállítottad az emlékeztetőt, a megadott időben emlékeztet, még akkor is, ha nem vagy otthon. Távolról vezérelheted az ébresztőórát és testre szabhatod az emlékeztető tartalmat a Mijia App segítségével.

Xiaomi XiaoAI ébresztőóra ár

Egyetlen mondattal kaphatsz információt a tőzsdei árfolyamról, fordításról, gyors számításról, a forgalmi viszonyokról, az időjárási viszonyokról, mozi műsorról, hírinformációkról, rádióról, telefonkeresés és egyéb funkciók. Ezzel a készülék használatát zavartalanul és gyorsabban végezhetjük. A legfontosabb, hogy a Xiaomi Xiaoai intelligens ébresztőóra vezérelheti a légtisztítót, robotporszívót, ventilátort, légkondicionálót és más intelligens otthoni termékeket. A Mijia App intelligens funkcióján keresztül a hőmérséklet és páratartalom érzékelő, légkondicionáló és párásító szabályozható a beltéri környezetnek megfelelően.

A Xiaomi XiaoAI intelligens ébresztőóra ára 149 Jüan (~6.000 Ft). Hivatalosan szeptember 28-án, 10 órakor kerül a virtuális polcokra.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img