Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Edition

491
- Hirdetés -
()

A Xiaomi és még a Redmi is sokszor áll össze egyéb gyártókkal, forgalmazókkal és kiadókkal. Hol autós témában, hol filmes és még mobil játék témával. Most egy közkedvelt játék dizájnját és érzését adja vissza, a Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Edition.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Edition

A Genshin Impact játék sok rajongónak nem ismeretlen, én is ezzel szoktam a telefonokat tesztelni, hogy bírják a kiképzést Ultra felbontáson. Bár tényleg csak ekkor játszok vele és nem tolom napi szinten, de ez a karakter még nekem is ismeretlen. Kommentben jöhetnek az infók, kinek van már meg!

Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Edition

Szóval a Xiaomi és a HoYoverse kooperációjából született meg a karkötő új verziója. Mint azt megszokhattuk, csomagolásban, színvilágban, témában igazodik a játékhoz, mint az elődök.A karkötő csomagolása, szíja, töltője is Tartaglia karakterére épül. Persze az alap témája/számlapja az órának is. Feloldáskor, töltéskor különböző an8imációk fogadnak, hogy nagyobb élményt nyújtsanak a rajongónak.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Edition

Az okosóra egyébként nem tud többet, mint a sima változat. Bár még nálunk nem tette tiszteletét, de ami múlik, az késik. A Xiaomi Smart Band 8 Pro már több Kínán kívüli tanúsítványt kapott, amiről már írtam korábban.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Edition

A Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Edition Kínában 549 jüan ~ 27.000 Ft. Az eredeti, vagyis a sima Band 8 Pro 379 jüan ~ 18.700 Ft, nem tudom megéri e az a majd 10.000 Ft-os árkülönbség. A játék rajongóinak biztos és persze a gyűjtőknek. Itthon nem lesz kapható, de Kínában és majd keleti webáruházakban december 12-től lesz elérhető.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -