Xiaomi Mi Vacuum-Mop Essential karbantartás

0
738

Ígérem ez az utolsó videó és cikk az Essential porszívóról, de nem mehetünk el amellett, hogy nekünk is gondoskodnunk kell legújabb családtagunkról, hogy még sokáig velünk legyen. A fenti videóban részletesen végignézheted.
A kis kedvencünk miközben a padlót tisztítja, maga is koszolódik a nagy munkában. Van pár érzékelője, ami sokat segít neki a takarításban, tájékozódásban, amik sajnos néha napján elkoszolódik, de ezen csak mi segíthetünk. Mindig tartsuk tisztán! Nem beszélve azokról az alkatrészekről, amik ugyan úgy a kosz eltüntetésében vesznek részt, ki kell cserélni időben! Már amit magunk is megtehetünk, mint pl. a két oldalsó kefe, a fő kefe, HEPA szűrő, stb. A Xiaomi/Mi Home appben pontosan nyomon követhetjük ezek állapotát és vagy magunk vesszük észre, hogy cserére szorulnak, vagy az app fog minket emlékeztetni.

A többi alkatrészt hagyjuk a szervizre, már ha itthon vetted a porszívót és kaptál rá garanciát. Hazai boltokban 1 év kötelező, de az igazi Xiaomi boltok 2 évet adnak. Ha a porszívót már megvetted, vagy tervezed, itt mindent megkapsz hozzá, amire szükséged lehet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ