Xiaomi Mi Pad 4 bemutató

3111
- Hirdetés -
()

A Xiaomi táblagépeinek negyedik generációjával ismerkedhettek meg, a Xiaomi Mi Pad 4 WiFi változattal. A Mi Pad 4-nek van LTE verziója is, amivel egy SIM kártya behelyezése után bárhol lehet internetezni. Igaz B20 nincs benne, de 3G még mindig elég szinte mindenre.

Az elődhöz képest a képernyő mérete nem sokkal növekedett, 7.9″-ról 8″-ra, viszont keskenyebb lett a 18:9-es képernyőaránynak köszönhetően. MTK processzor helyett kapott egy remek SD660-at és a kamera is fejlődött. Bár a kamera nem egy DSLR minőség, de természetes fényben elég szép képeket készít, maradt 13MP, de rekeszérték alacsonyabb lett.

Nappali fényben jó a kamera, de sötétben már kevésbé. Vaku hiánya miatt nem lehet rossz fény viszonyok mellett használni. videó felvételre ugyan úgy érvényes.

Viszont a 6.000 mAh akkumulátor kompenzálja az apró hiányosságokat, teljesítményre sem lehet panasz. MIUI 10 még nem tudni mikorra lesz rá, lehet már annak kellene lennie, csak elfelejtették átváltani, mert még mindig MIUI 9-es a legfrissebb 8.8.3 rom is. Ebből adódóan az Antutu pontszámok sem kecsegtetőek, lesz ez még ennél jobb!

Jó szórakozást!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -