- Hirdetés -
()

A szeptember 11-ei bemutatón halhattuk, hogy a Mix 2 különleges kerámia házzal is forgalomba kerül, fekete és fehér színben. A kerámia verzió burkolata egyáltalán nem tartalmaz fémet, 8GB memóriát és 128GB háttértárat tartalmaz. Cui Baoqiu, a Xiaomi Clod platformjának vezetője osztotta meg velünk Weibo felületén a különleges fehér kerámia verziót néhány képen.

Valami fantasztikus amit ezzel a készülékkel művelnek, ez a fehér kerámia egyből levett a lábunkról. A vékony keret hihetetlenül visszaköszön, már már szemtelenül… a fekete színnel ellentétben viszont jól látszik az LCD panel vékony kávája, ami az előző fehér telefonoknál is jól körül öleli a kijelzőt. Viszont az eddigiekhez képest ez is sokkal vékonyabb!

A fehér kerámia Mix 2 hátlapja gyönyörű, tükröződő, elegáns, egyben sportos is. A kamera, az ujjlenyomat olvasó és a LED vaku helye változatlan, viszont kissé hiányos a hátlap felirata a az üveg hátlaphoz képest. Vagy ilyen hiányos marad, vagy ez még csak egy prototípus és ezért nincs rajta a “Mix Built By Xiaomi” felirat.

A Mi Mix 2 különleges kerámia verzió várhatóan 4699 jüan (~ 721 USD) áron lesz kapható Kínában. A kerámia hátlap rettentő lassan készül el, minden egyes telefon hátlapot 7 napig tart legyártani, így ne várjuk túl nagy mennyiségben. A fekete kerámia is jön, ne felejtsétek!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -