web analytics
KezdőlapHírekXiaomi Mi Mix 2 fehér kerámia verzió - ilyen gyönyörűt még nem...

Xiaomi Mi Mix 2 fehér kerámia verzió – ilyen gyönyörűt még nem láttál!

A szeptember 11-ei bemutatón halhattuk, hogy a Mix 2 különleges kerámia házzal is forgalomba kerül, fekete és fehér színben. A kerámia verzió burkolata egyáltalán nem tartalmaz fémet, 8GB memóriát és 128GB háttértárat tartalmaz. Cui Baoqiu, a Xiaomi Clod platformjának vezetője osztotta meg velünk Weibo felületén a különleges fehér kerámia verziót néhány képen.

Valami fantasztikus amit ezzel a készülékkel művelnek, ez a fehér kerámia egyből levett a lábunkról. A vékony keret hihetetlenül visszaköszön, már már szemtelenül… a fekete színnel ellentétben viszont jól látszik az LCD panel vékony kávája, ami az előző fehér telefonoknál is jól körül öleli a kijelzőt. Viszont az eddigiekhez képest ez is sokkal vékonyabb!

A fehér kerámia Mix 2 hátlapja gyönyörű, tükröződő, elegáns, egyben sportos is. A kamera, az ujjlenyomat olvasó és a LED vaku helye változatlan, viszont kissé hiányos a hátlap felirata a az üveg hátlaphoz képest. Vagy ilyen hiányos marad, vagy ez még csak egy prototípus és ezért nincs rajta a “Mix Built By Xiaomi” felirat.

A Mi Mix 2 különleges kerámia verzió várhatóan 4699 jüan (~ 721 USD) áron lesz kapható Kínában. A kerámia hátlap rettentő lassan készül el, minden egyes telefon hátlapot 7 napig tart legyártani, így ne várjuk túl nagy mennyiségben. A fekete kerámia is jön, ne felejtsétek!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek