Xiaomi Karácsonyi ötletek vol. 4

3925
- Hirdetés -

Lassan itt a karácsony és ideje a legjobb ajándékokat még időben beszerezni! A Xiaomi  Karácsonyi ötletek negyedik körben nézzünk ajándékötleteket a hölgyek számára, amit pont erre a remek napra lehet időzíteni.

További karácsonyi ötletek:

Xiaomi Karácsonyi ötletek Hölgyeknek

Xiaomi Mi ionic Hair Dryer H300

Xiaomi Karácsonyi ötletek vol. 4

Kompakt és könnyű gyorsszárító. 9,5 cm-es ultrarövid ház | 20 m/s szuper nagy légáramlás | 50 millió negatív ion | 57°C-os intelligens hőmérsékletszabályozás. Az innovatív szerkezetnek köszönhetően ultrarövid készüléktesttel rendelkezik, amely nem hosszabb, mint egy rúzs, kényelmes fogást lehetővé téve. Könnyen magaddal viheted utazáshoz, teljes biztonságban.

 

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500

Xiaomi Karácsonyi ötletek vol. 4

Továbbfejlesztett vízionos mélyhidratációs technológia. A kettős vízionok mélyen behatolnak a hajba, így tartós védelmet és sima fényt biztosítanak. Több tízmillió negatív ionjával ez a hajszárító képes megtartani a haj természetes nedvességét, miközben hatékonyan csökkenti a töredezett hajvégeket és a göndörödést, ezáltal javítja a haj erősségét és rugalmasabbá teszi azt.

 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L

Xiaomi Karácsonyi ötletek vol. 4

Egészségesebb sütés / főzés kevesebb olajjal és alacsony zsírtartalommal. Légkeveréses sütés丨Sütés丨Joghurtkészítés丨Aszalás丨Kiolvasztás. A 360°-os légáramnak köszönhetően a húsok saját zsírjukban, kevés olajjal vagy hozzáadott olaj nélkül sülnek. A hőáram nagy sebességű keringése biztosítja az étel egyenletes melegítését, ropogós külső réteget képezve, miközben a belseje puha marad. Élvezd az ízletes, ropogós ételeket, melyek olyanok, mintha bő zsiradékban sültek volna, valójában azonban alig tartalmaznak zsírt.

 

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

Xiaomi Karácsonyi ötletek vol. 4

Könnyű és praktikus, megkönnyíti a takarítást. 50 AW szívóteljesítmény | 1.2kg könnyű készüléktest | 45 perces akkuidő | 3 fokozatú légszűrés. Az erő és a könnyű kialakítás tökéletes kombinációja Könnyebb, hatékonyabb tisztítás. A porszívótest test könnyű, erős anyagokból, valamint kompakt motor- és akkumulátorszerkezetből áll. Tisztítsd meg a nehezen elérhető helyeket egyetlen kézzel, a jobb takarítási élmény érdekében.

 

Xiaomi Massage Gun

Xiaomi Karácsonyi ötletek vol. 4

Az amplitúdó, a frekvencia és az erő a kulcsa egy jó masszázspisztolynak, amely segíthet enyhíteni az edzés után fellépő izomfájdalmat és javítani a sportteljesítményt. Mit tehet az Ön számára egy nagyszerű masszázspisztoly? Enyhíti az izommerevséget és feszültséget, amelyet az ülő életmód vagy fizikai aktivitás okoz. Mélyszöveti masszázs edzés és sportolás után az izomcsoportok gyors revitalizálására. Hatékonyan stimulálja izmait a jobb sportteljesítmény érdekében. Lágyszöveti összetapadások és összehúzódások enyhítése.

 

Xiaomi Smart Blender

 

Xiaomi Karácsonyi ötletek vol. 4

Jégkeverés, gyümölcsprés, meleg és hideg kettős üzemmódú keverés és jégzúzás az egész család számára. Tetszés szerint keverjen meleg vagy hideg italokat – készítsen egyszerre 1200 ml forró vagy 1600 ml hideg italt. Könnyedén készíthet egészséges turmixokat, friss gyümölcslevet és zúzott jeget. 8-pengés többszögű aprítás | Forró és hideg kettős üzemmódú keverés | 9 Állítható sebességbeállítások | Akár 4 órás szigetelés melegen tartás üzemmódban | Intelligens online receptek. A 8 választható módnak köszönhetően tápláló és ízletes finomságok gazdag választékát készítheti el egyetlen géppel.

- Hirdetés -