Xiaomi 13T sorozat nagyot ment Magyarországon

952
- Hirdetés -
()

A Xiaomi 13T sorozat európai bemutatójára még szeptember 26-án került sor, de a hazai értékesítésre egészen október 4-ig várnunk kellett. Viszont hihetetlen ajánlattal állt elő a Xiaomi, minden Xiaomi 13T Pro mellé adott egy Xiaomi Electric Scooter 4 GO elektromos rollert!

Xiaomi 13T sorozat nagyot ment Magyarországon

A promóciós időszak pontosan 2023.10.04. – 2023.10.17. között tart, vagyis tartana, ha még lenne a csomagból! A legtöbb helyen, vagyis hivatalos értékesítési helyeken, már nem találkozni a promócióval. Ez arra enged következtetni, hogy a promóciós csomag elfogyott, de ezt már pénteken, vagy szombaton észre lehetett venni! Szóval vagy kevés volt a darabszám, vagy fussa az embereknek a Pro verzióra.

Megnyugtatnám a kedves trollokat, hogy nem a darabszámmal volt a gond. Gond? Nem volt itt semmi féle gond! Pontos darabot nem tudtam meg, de belső infók…, azt súgták a verebek, hogy több száz darabról volt szó (300-500). Azért ez így már a nem semmi kategória, szóval nem 3-5 darabról van szó, mint azt egyes posztok alatt lehetett olvasni kedves “rajongóktól”, üzletenként. Maga a telefon 339.990 Ft, mellette a roller 109.990 Ft! Így a csomag összértéke 449.980 Ft!!! Na!

Szóval, hogy pontosan mennyi ment el, de nem csak a Pro verzióból, hanem a simából, itthon nem fogjuk megtudni, mint a kínai kollégáktól. Ott valszeg nagyobb múltja van, a ki mennyit adott el 5 perc alatt plakátoknak. De ha mondjuk a könnyebb számolás érdekében legyen 500 darab, akkor jól megtámogatta a Xiaomi az első 500 vásárlót, akár kp, vagy áruhitel, vagy több év hűséggel a szolgáltatók felé. 500 roller végfelhasználói árral számolva 55.000.000 Ft, érted, 55 MILLIÓ forint! Na de jólvan, beszárral kell számolni, ami annyi, mint… pont annyi. Sosem tudjuk meg ezeket a titkokat, de biztos jó sok.Xiaomi 13T

Személyes tapasztalatom, hogy a Xiaomi 13T igen is jól sikerült sorozat. Eddig csak a sima verziót foghattam a kezemben és nyúzhatom még egy ideig, de elégedett vagyok vele. Ez egy amolyan teaser a nagy vélemény videó/cikk előtt. A teljesítménye valahol a 888+ és a 8 Gen 1 között van, kamerája a Xiaomi 13 és Mi 11 Ultra között van, akkuja szinte Xiaomi flagship köze sorolja. De mindenről pontosan be fogok számolni napokon belül!

Ha bár a roller már nem jár a Xiaomi 13T sorozathoz, attól még kaptok jócskán mellé plusz ajándékokat, min pl. a 6 hónapos ingyenes kijelzőcsere, 3 hónap YouTube Prémium és 6 hónapos 100 GB Google One felhőtárhely! Azért ez sem kutyafütty!!!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -