Xiaomi 12 széria Gift Box gyűjtői kiadás

341
- Hirdetés -
()

A legjobb ajánlatokat még mindig a Xiaomi-tól kapjuk! Ha még csak szemezgetsz a legjobb Xiaomi telefon sorozattal akkor most itt a lehetőség. Ezen a héten a Xiaomi nagyon különleges csomag ajánlattal állt elő, nem csak árban, az ajándékok tekintetében is. Mondhatjuk úgy is, hogy gyűjtői kiadás a Xiaomi 12 széria Gift Box.

Xiaomi 12 széria Gift Box gyűjtői kiadás

A Xiaomi 12 sorozat egyenként is kiváló választás, ha a legjobbat akarjuk magunknak. Jelenleg három tagja van a családnak, tudás és árszintnek megfelelően. De ha ez még nem elég, akkor a mostani ajánlattal biztos megnyer magának, ha már ezeken gondolkodsz.

Xiaomi 12 széria Gift Box gyűjtői kiadás

A Gift Box, az az ajándék csomagban nem csak plusz termékeket kapsz, hanem plusz szolgáltatást is. A Xiaomi 12 Series limitált díszdobozban helyet kapott egy Vitamer kávédaráló és egy Vitamer Smoothie készítő. Ez már egy olyan plusz a telefon mellé, ami szerintem kihagyhatatlan. De ez még nem minden! Ha most vásárolod meg, akkor kapsz mellé 6 hónap ingyenes kijelzőcsere lehetőséget! Szóval ha fél éven belül leejted és betörik a kijelző, ingyen cserélik a szakszervizben. Ez már visszautasíthatatlan ajánlat!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -