KezdőlapHírekÚjra kiadják a Redmi Note 8-at

Újra kiadják a Redmi Note 8-at

Egyszer tényleg szeretnék elbeszélgetni a Xiaomi marketingesei közül a névadó és szériatervező csapattal, mert egyszerűen nem értem őket. Persze ez nem újdonság, nagyjából a Redmi 5 Plus – Redmi Note 5-ös kavarásnál már letettem arról, hogy bármi logikát is keressek a különböző abszurd névadásokban, de most többről van szó.

Egy Kacper Skrzypek nevű Twitter felhasználó egy nagyon érdekes poszttal hozakodott elő, amire később megerősítést is talált.

“Market Name: Redmi Note 8” Nem, ez nem elírás, a Redmi újra kiadja a lassan 2 éve megjelent Redmi Note 8-at. Erre később egy megerősítést is talált egy Xiaomihoz köthető oldalon, a készülékre, mint Redmi Note 8 2021-re hivatkoznak.

Elő szokott fordulni olyan, hogy fejlődő országok számára már kifutott modelleket, olcsóbban újra kiadnak, de a készülék elvileg Európába is jönni fog. No, de, azért nem fog teljesen megegyezni a 2019-es kiadással.

A készülék belsejében a Redmi Note 9-ből már ismert Helio G85 lesz található, a 2019-es verzióban található Snapdragon 665-tel szemben, az akku ugyanúgy 4000 mAh-es lesz, de a MIUI verzióból már a legújabb, 12.5-ös lesz a telefonon.

A további specifikációkat tekintve, 22,5 W-os gyorstöltésre lesz a képest, a “régi” 18 W-oshoz képest, 4 kamera lesz rajta, amiből a fő szenzor 48 MP-es. A szivárogtató annyit árult még el, hogy lesz 128 GB-os verzió is.

És, hogy mindennek mi értelme? Nem tudom, ha ti tudjátok, várom a megfejtéseket! 😀

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek