KezdőlapHírekÚjabb két telefon támogatása szűnt meg! Összesen 70!

Újabb két telefon támogatása szűnt meg! Összesen 70!

A Xiaomi folyamatosan szünteti meg a telefonjainak a támogatását, hisz minden elavul egyszer. Most felkerült a listára két újabb telefon, az egyik egy nagyon közkedvelt és nagy kedvenc, a másik a “futottak még kategória”. Így már 70 telefon támogatása szűnt meg.

70 telefon támogatása szűnt meg




A Xiaomi tételesen felsorolja az oldalán, hogy mely telefonok támogatása szűnt meg az elmúlt 12 évben. A 2011-ben megjelent Xiaomi Mi 1 telefontól kezdve a Xiaomi Mi Play-jel bezárólag. És igen, jól látjátok, mellette az ott az Mi 9 SE telefon… Eddig még csak a frissítési listákról került le, legalább is a Global listáról, de a kínain még fent volt. Sajnos ezzel a bejelentéssel már világos, hogy semmilyen frissítést nem fog kapni. Béke poraira.

A Xiaomi Mi Play 2018 decemberében jelent meg, kissé váratlanul. Még anno Krisztián írt róla, de már ő sem tudta hova rakni akkor, pedig az előzetes szivárgások alapján, persze leszámítva a gyenge hardvert, egész pofás kis telefon lett volna. A Mi Play létjogosultsága nagyjából ott meghalt, amikor kijött, bár ezt lehet csak mi, európaiak és úgy Kínán kívül mindenki gondolta így.

70 telefon támogatása szűnt meg

Ezek pedig a megszűnt Redmi telefonok (amik nem Xiaomi telefonok!) listája. Bár itt nagy változás nem történt, az az semmi. A legutolsó Redmi telefon a Note 6 Pro, aminek a támogatása teljesen megszűnt. Mondjuk az érdekes, mert Redmi (Note) 7 sorozat sem kap már semmit.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img