KezdőlapHírekÚjabb infók a Mi Smart Band 6-ról - kép!

Újabb infók a Mi Smart Band 6-ról – kép!

Hamarosan érkezik a Mi Band 6, annak ellenére, hogy a Mi Band 5 sem hűlt még ki teljesen.

A Mi Band 6 az Amazfit Band 5 továbbfejlesztett változata lehet, melyet mi is teszteltünk, errefele tudjátok megnézni.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy rendelkezni fog Amazon Alexa támogatással, és ezúttal a véroxigénszint mérés (SpO2) sem marad ki. Ezen felül azt sejtetik, hogy szintén lesz NFC-s és nem NFC-s változat, beépített GPS, és a már megszokott pulzusmérés, alvásfigyelés, illetve új sport módok is, többek közt a krikett, zumba, kosárlabda, és a kick-box.

Persze ezekre nem feltétlenül érdemes adni, tavaly is meglepetés ért minket a szivárgásokhoz képest, de vannak dolgok, amik tényekkel alátámasztottak, ilyenek például a különböző tanusítványok, és a Mi Band 6 rendelkezik már Indonéziában, és Indiában is ilyenekkel.

Ami viszont új, az a következő:

Forrás: Gizmochina

Ez a kép az EU Megfelelőségi nyilatkozat oldalán jelent meg ma Mi Smart Band 6 néven, és XMSH15HM modellszámon, amiről korábban már hallhattunk az indonéziai infómorzsák napvilágotláttakor.

Amit ebből megtudunk, az az, hogy a dizájn valószínűleg marad, ezúttal is inkább a finomítgatáson lesz a hangsúly, ami persze nem gond, tekintve, hogy a Mi Smart Band 5 is jól sikerült, erről is van tesztünk, itt érhető el, lessétek meg, ha kíváncsiak vagytok 😉

A kijelző mérete valószínűleg ezúttal is nőni fog, és a már említett újdonságokra lehet számítani. De ne vegyétek készpénznek!

Amint megtudunk valamit, beszámolunk róla nektek, így érdemes minket követni itt, és Facebookon, hogy semmiképp se maradjatok le a legfrissebb Xiaomival kapcsolatos hírekről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek