A Xiaomi első 5G képes telefonját már jól ismerjük, a Mi Mix 3 kapott frissítés a megjelenése után nem sokkal, hogy betörjön az európai 5G piacra. A világon elsőként Svájcban debütáló telefonnak hazánkban a még kevésbé elterjedt frekvencia miatt kicsi a tábora. Az az erősen a nullához redukálódik. Na de más országokban javában dübörög a gazdaság és a technológiai fejlődés, az idén még megjelenő csúcstelókba elengedhetetlen lesz az új freki!
A soron következő amit már sokan nagyon várnak a Mi Mix 4, aminek már tuti tudnia kell az 5G-t, szóval azt el is könyvelhetjük. Minden hír és pletyka portál írja már, hogy mi lesz benne, de azért várjuk meg a hivatalos bejelentést, ami talán csak Q4-ben lesz, de szeptember előtt ne várjuk, ahogy Lin Bin is írta Weibon. No de Lu Weibing (Redmi vezére) is elejtett egy kis morzsát nemrég!

A Redmi márka is fel akar szállni idén az 5G vonatra, csak még semmit nem tudunk erről a telefonról, bár az sem lepne meg, ha a Redmi K20 Pro 5G lenne a neve és csak ennyi változást kapnánk. Ne de még ott a 64 MP-es Redmi telefon, ami szintén várat magára.

Jelenleg ennyit tudunk a közelgő telefonról, szóval még bármi lehet, bár a M1908F1XE kódnév sejteti, hogy inkább a Mi sorozat következő tagja lesz a telefon. Hamarosan kiderül, amint többet tudunk, jövünk a részletekkel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ