Saját márkás mini termoszt mutatott be a Xiaomi

119
- Hirdetés -
()

A Xiaomi egy vadonatúj terméket hozott kínai piacra, de ez nem egy új okostelefon, és nem is új okosóra. A Xiaomi bemutatott egy normál, 500 ml-es saját márkás mini termoszt.

Technológiai szempontból a Xiaomi Mini Thermos Flask egy hétköznapi eszköz, tehát nem okos, nem köthető alkamazáshoz.

Ráadásul ez nem egy önmelegedő elektromos termosz, csak egy hagyományos, ezért nem tudja állandó hőmérsékleten melegen tartani a kávét.

Miért érdemes tehát 17 dollár körüli összeget költeni erre a termoszra? Nos, a tartósság szempontjából a termosznak van némi előnye.

A Xiaomi Mini Thermos Flask belseje kiváló minőségű 316-os, külseje pedig 304-es rozsdamentes acélból készült.

A Xiaomi szerint mindkét rozsdamentes acél anyagot azért választották, mivel az anyagok kémiailag közömbös és víztaszító tulajdonságokkal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a termosz palack könnyebb tisztítását. Ezen túlmenően mindkét rozsdamentes acél anyag gondosan kidolgozott. Nem csak hozzájárul az általános ergonomikus kialakításhoz, hanem megakadályozza a folyadék szivárgását.

A Xiaomi Mini Thermos Flask specifikációi azt is állítják, hogy a termék 6 órán keresztül képes melegen tartani a forró folyadékokat 40 Celsius-fokon vagy annál magasabb hőmérsékleten, a hideg folyadékokat pedig 18 Celsius-fokon és az alatti hőmérsékleten 6 órán át hűteni.

Dizájn szempontból a Xiaomi Mini Thermos Flask matt, szürkésfehér felülettel rendelkezik, és az elején minimalista szürke „XIAOMI” logóval található. A Xiaomi egy termosztartó hordtáskát is mellékel a mini termoszhoz. A tok elülső oldalán az „I am Xiaomi Fan” kínai szlogen van nyomtatva, ami a 2022-es Mi Fan Fesztivál ünnepléséhez kapcsolódik.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -