KezdőlapHírekRedmi Note 9 5G Globál, avagy JÖN a Redmi Note 9T 5G

Redmi Note 9 5G Globál, avagy JÖN a Redmi Note 9T 5G

A kínai Redmi Note 9 sorozat most már sikersorozat, nem csak a kínai rajongók nagy kedvence lett, de ha eljut hozzánk is a globál változat, akkor itthon is nagy érdeklődés fogja övezni.

A Redmi Note 9 5G kínai változatának globális változata már nem csak álom, hanem valóság. A telefonok mindig lebuknak egy-egy szervezetnél, hatóságnál, így került ki a Redmi Note 9T is a TUV Rheinland oldalára, megkapva a kékfény kibocsájtási tanúsítványt.
Bár a Redmi Note 9 4G megjelent kis változtatással globálisan, mint POCO M3, vagy Redmi 9 Power Indiában. Most pedig a M2007J22G modellszámú eszközt tanúsították, ami ugyebár a Kínában megjelent Redmi Note 9 5G. De nálunk valószínűleg a teljes neve Redmi Note 9T 5G lesz.

Figyelembe véve a más országokban megjelent variánsokat, nem biztos, hogy nálunk is egy az egyben ugyan úgy fog megjelenni, mint Kínában. Szóval még nem biztos, hogy úgy fog kinézni és ugyan azt a vasat fogja tartalmazni, mint a kínai Redmi.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek