Redmi K30 Pro lenyűgöző makró világa

2743

Lassan egy új oldalt kellene létrehoznunk, Hello Redmi néven, mert a Xiaomi-tól kivált márka lassan több innovációt, technikai újítást hoz számunkra, mint az anyavállalat Mi sorozata. Nem beszélve a globális hiányosságokról…
A Redmi K30 Pro telefonban nem újdonság a makró lencse, de az elődökhöz képest megemelték a felbontását, 2-ről, 5 MP-re. Ezzel pedig új távlatokat nyitottak a művészlelkek előtt.

Redmi K30 Pro – Makró és lassított videó. Egyszer jönne már meg… ?

Közzétette: Szabó Kornél – 2020. április 16., csütörtök

50 mm-es makró lencséje, képes 2-10 cm távolságból, szinte tökéletes és éles felvételeket készíteni, mozgó és álló képpel egyaránt. Bámulatos és néha hihetetlen képek születnek a makró használatával, plusz, ha nem művészi minőséget akarunk, hanem csak fészre posztolgatni a csilicsáré képeinket, még digitálisan nagyíthatunk is a képen, 5 MP elbírja.

Erre a képességre a Redmi elég jó reklám kampányt indított, csak és kizárólag ezzel a lencsével készít kisfilmeket, különleges dioráma makettek között.

Négy helyszín, négy kisfilm készül, amit mindenki szinte azonnal megtekinthet a Facebook csoportunkban, amint elérhető lesz. Gyönyörű felvételek, gyönyörű helyszínek, gyönyörű színek és perspektíva. Reméljük hamarosan mi is élőben csodálhatjuk meg a Redmi K30 Pro remek fényképezőgépét és persze minden porcikáját be fogjuk mutatni. Maradjatok velünk!