Redmi – AAPE limitált kiadás

4098
- Hirdetés -
()

A Redmi rend szerint minden új sorozatnál valakivel szövetkezik, hogy valami egyedit nyújtson a rajongóknak. Hol autógyártókkal, hol filmekkel vagy anime hősökkel teszi izgalmassá a telefonjaikat és egyéb eszközöket. Most a Redmi Note 13 Pro+ és a Redmi Buds 5 kapott AAPE stílust, festést és témát.

Redmi - AAPE limitált kiadás

A japán utcai ruházati márka, a BAPE (A Bathing Ape) az egyik eredeti utcai viseleti ikon, amely mélyen kapcsolódik a hip-hophoz és az utcai kultúrához. Az ikonikus BAPE terepszínű nyomat a márka talán leglenyűgözőbb eleme, mint egy olyan grafika, amely teljesen túlmutat az utcai ruhákon, és az elmúlt két évtized egyik legikonikusabb motívumává vált. A grafika számos különböző elemet ötvöz a kialakításában; egyrészt nyilvánvaló utalása a katonai álcázásra tökéletesen illeszkedik a japán (és az egész divatvilág) katonai ruházat iránti rajongásához, másrészt pedig; ez a majom arcának absztrakciója.

Redmi Note 13 Pro+

Redmi - AAPE limitált kiadásA Redmi Note 13 Pro+ kapott csak egyedül AAPE dizájnt, de az mindenre kiterjed. A doboz teljes tartalma ebben a szellemben kapott mintázatot és színeket. A szokásos szilikon tokot lecserélték egy keményebb műanyagra és akkor a kamerasziget kivágást kapott, mint a Xiaomi Mi 11 Ultra. Persze kell is hozzá, mert a vaku igen messze van az objektívtől és a Redmi márka jelzés is így jól látszik.

Redmi - AAPE limitált kiadás

Az új Redmi dizájnt jó követi az AAPE színezése, nem a teljes hátlapot fedi be, a tagolás jól látható.

Redmi - AAPE limitált kiadás

A hátlap alján a minta között az AAPE 3D-s dombornyomott logója látható.

Redmi - AAPE limitált kiadás

A telefon fém kerete és még a gombok is a megfelelő színre van festve, hogy jól illeszkedjen az AAPE dizájnjához.

Redmi - AAPE limitált kiadás

A Redmi és BAPE közreműködésével nem csak a klasszikus zöld camo színt kapta a Redmi Note 13 Pro+ témában, hanem négy színvilág közül is választhatunk.

Redmi - AAPE limitált kiadás

Nem csak külső dizájnt és témát kapott a telefon, hanem a kamera szoftverbe is beépítettek AAPE keretet.

A Redmi Note 13 Pro+ 12/512 GB AAPE limitált kiadás Kínában 2.199 jüan ~ 109.400 FtRedmi Buds 5

A telefon után bemutatták az új Redmi Buds 5 fülhallgatót is, ami fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezik.

  • A zajcsökkentési mélység elérheti a 46 dB-t, és a háttérzaj 99,5%-át képes blokkolni; lefedi a 2 kHz-es zajtartományt is.
  • A Redmi fejhallgatók először használnak saját fejlesztésű, kétcsatornás mesterséges intelligencia algoritmust, amely képes ellenállni a 6 m/s szélzajnak. A két mikrofon együttesen biztosítja a zökkenőmentes zenehallgatást, akár lovaglás, akár futás közben.
  • A 12.4 mm-es dinamikus tekercs nagyobb vibrációs területet és texturált mélyhangokat biztosít, a titán bevonatú membrán jó merevséggel és keménységgel rendelkezik, a magas hangok pedig tisztábbak.
  • A Xiaomi Acoustic Lab Golden Ears csapata által hangolt négy szintű EQ hangeffektust biztosít, így könnyen kiválasztható a kívánt hanghatás, így a fejhallgató jobban megért téged. Megszerezte a NetEase Cloud Music™ hardvertanúsítványt, és a NetEase Cloud Music App* alkalmazással együtt használva szebbek a hanghatások, és jobb az élmény.
  • Egyetlen fülhallgató akkumulátorának élettartama 10 óra, a töltődobozzal pedig akár a 40 órát is elérheti. Szuper hosszú akkumulátor-élettartam a hosszú távú használati igények kielégítésére. Erőteljes gyorstöltéssel párosítva, a töltés 5 percet vesz igénybe, és 2 órán keresztül hallgatgatsz zenét.

A Redmi Buds 5 AAPE limitált kiadás ára Kínában 299 jüan ~ 14.900 Ft.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -