KezdőlapHírekPOCO F3 néven jön Európába a Redmi K40

POCO F3 néven jön Európába a Redmi K40

Bár eddig reménykedtünk, hogy folytatják a tavalyi átnevezési hullámot és a Redmi K20 – Xiaomi Mi 9T folytatódik, Redmi K40 – Xiaomi Mi 11T néven. De ma reggelre kiderült, hogy nem így lesz.
A Redmi K40 modellszáma M2012K11AC, a minap napvilágot látott FCC (Egyesült Államok Szövetségi Kommunikációs Bizottsága) tanúsítványban a globális verzió M2012K11AG modellszámon van jelen. Ugyan ez Indiában M2012K11AI, amiből kiderül, hogy ugyan arról a telefonról van szó. De a meglepőbb, hogy mind az indiai, mind az európai piacon POCO márkaként születik újjá, pontosabban POCO F3.

A kínai és globális változatok között még nem derült ki, hogy bármi különbség lenne, a vezetéknélküli hálózatok frekvenciái pontosan ugyan azok, így a SoC marad. Amíg több információnk nincs a megjelenő telefonról, addig csak reménykedhetünk, hogy nem fognak változtatni a hardver összetételén és nem fognak olcsósítani rajta, hogy az ár érzékeny országokban is jól fogyjon…

Amint többet tudunk, jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek