- Hirdetés -
()

A múlt hónapban Xiaomi felemelte a függönyöket a Mi6-ról a 2017-es év zászlóshajójáról. A legfrissebb pletykák szerint elindult egy megfizethető Mi6 verzió, az Mi6 Lite.

A Xiaomi arról vált ismertté, hogy minőségi eszközöket versenyképes és alacsony áron dob piacra. De az Mi6 ára jelenleg 2,499 yuan, drágább, mint elődje az Mi5, ami 500 yuan-val olcsóbb volt. De úgy tűnik, hogy a Xiaomi más megközelítést követ, dolgozik egy olcsóbb Mi6 változaton.

A Xiaomi Mi6 Lite-ban egy Qualcomm Snapdragon 660 octa core processzor 4 mm-es Cortex A73-os, 2,2 GHz-es és egy 4 magos Cortex A53-as 1,9 GHz-es sebességgel operál. Lehet, hogy támogatni fogja a 2 csatornás LPDDR4X 1866MHz-es RAM-ot, UFS 2.1 tárhely és Quick Charge 4.0, valamint X10 LTE kapcsolat. A 660 a Samsung 14nm LPP folyamatot használja, ami azt jelenti, hogy a processzor nagy hatékonysággal és hőellenőrzéssel fog működni.

A Xiaomi Mi6 Lite pletyka a Snapdragon 660 közelgő fellépése miatt jött, holnap fogják bemutatni. A chipkészlet kivételével nem voltak kiszivárgások vagy híreki Mi6 Lite-ról. A Mi6 Lite jó lehetőség lehet olyan embereknek, akik nem akarnak több mint 2000 Yuan-ot eltölteni okostelefonjukra.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -