- Hirdetés -
()

Még alig hűlt ki a toll a kezemben, hogy megírtam az 1.999 Jüanos telefon érkezését, igaz pletykának jelöltem, annak is kell tartani, amíg valami hivatalos infó nem lesz róla. Na most ez a történet tovább gyűrűzik, miszerint az Mi 8 csúcsmobilból még két féle fog napvilágot látni, név szerint: Mi 8 Youth Edition és Mi 8 Screen Fingerprint Edition.

A biztonság kedvéért marad a Pletyka rovatban… szóval a pletykák szerint az Mi 8-nak lesz egy kisöccse Mi 8 Youth Edition néven, aminek a RAM/ROM párosai imigyen alakulnak: 4/64, 6/64 és 6/128GB. Színekben a következő választék lehet: Szürke, arany és kék. Az Mi 8 felturbózott, képernyő alá rejtett ujjlenyomatos változata is marad az eredeti felállásban 6/128GB és 8/128GB tudással érkezhet és színekben a fekete és arany közül választhatunk.

Na akkor lássuk eddig mi szivárgott ki ezekről amiért a pletykák elindultak. A fenti képen épp az Mi 8 Youth Edition dobozterve láthat állítólag, ha igaznak hisszük, akkor egy nyomdai dolgozó lőtte nekünk a képet. Vagy valaki jó mókának tartja és ügyes PS grafikus.

Na meg itt van ez is, Weibo-n közismert szivárogtató szerint is jönni fog az olcsóbb Mi 8, az ikonikus 1.999 Jüan áron.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -