A Xiaomi Mi 10T sorozat nem idegen a hírekben és pletykákban, a Xiaomi gőzerővel dolgozik azon, hogy a tavalyi sikersorozatot leváltsa, idei technológiai újításokkal. A Xiaomi Mi 9T sorozat anno a Redmi csúcstelefonjaiból lettek átformálva, de idén lehet, hogy új telefonokat kapunk.
Ha a fenti kép a valóságot tükrözi, akkor teljesen új felállást láthatunk, bár kicsit hajaz a Mi 10 Ultra kameraelrendezésére, csak kevesebb modullal. Viszont a képernyője sík lesz, nem lekerekített, amit igen sokan nem szeretnek, szelfi kamerája lyukasztott AMOLED képernyő alatt lesz, ami tudni fogja a 144 Hz képfrissítést és 240 Hz érintés mintavételezést.

A telefon hátulja ugyan úgy Gorilla Glass 5 védelemmel van ellátva, így karcolásoktól mentes lesz egy jó ideig, de legalább gyönyörű színeket kaphatunk, ha nem csak ez a feketét kapjuk.

Fő kamerája a Samsung 108 MP érzékelőjét fogja tartalmazni, az alatta lévő plusz három modulról csak pletykálni lehet, de biztos, hogy ultraszéles látószög, makró és mélységérzékelő lesz.

A Mi 10T Pro elméletileg a jelenlegi legerősebb hardvert fogja tartalmazni, Qualcomm Snapdragon 865 Soc, 8 GB memória, 256 GB háttértár, 5.000 mAh akkumulátor, gyorstöltéssel. Vezeték nélküli töltésről még sejtésünk sincs. Mint a felirat is tartalmazza, a telefon képes az 5G hálózat kezelésére. Amint többet tudunk róla, azonnal jövünk a részletekkel.