Többnyire minden telefon átesik a szétszerelésen, hisz mindenki kíváncsi, hogy mi van benne, hogyan van elrendezve, megoldva. Vannak erre szakosodott oldalak, youtube csatornák, de senki, még kedvenc Youtuberem sem, Jerry Rig sem vállalta be. Az ok valószínűleg, hogy csak Kínában lehet megszerezni, nagyon drágán, 19.999 Jüan, 870e Ft áron.
5.000 Jüan-ért (~ 270e Ft) jutott hozzá valaki az Alpha prototípusának használt változatához, valakinek nagyon nem jött be. De sajnos a szétszedésről már nem kaptunk képeket, sem videót, csak a már szétkapott telefonról.

Nem is igazán szétszerelés ez, hanem szétgányolás. A képernyője sehol, az aksija sehol, de azért még jól látható a telefon felépítése.

A képen szereplő alkatrészek mennyisége ne tévesszen meg senkit, ezek nem mind benne voltak. Azok külön alaplapok, 12 GB memóriával és 512 GB háttértárral.

A Mix Alpha még most sincs tömeggyártásban, ára és gyártásának ideje olyan magas, hogy senkinek nem éri meg, még ha tetemes mennyiségű megrendelése lenne rá. 20e Jüan az még ott is nagyon magas, nem hogy magyar viszonylatban. De egyszer reméljük megmutathatjuk nektek élőben, mert nem minden nap látni egy ilyen csodát.

Reméljük ha elérhető lesz, valaki majd igényesen szétszedi dokumentálva, mert szerintem mindenkit érdekel, hogy épül fel valójában a szervizesek rémálma. Amint lesz róla anyag, máris jövünk a részletekkel!