MIUI 15 Android 14 alapon: bővült a telefonlista

17520
- Hirdetés -
()

Már korábban közzétettem egy listát, melyben azok a Xiaomi, Redmi és POCO telefonok szerepelnek, melyek megkaphatják a MIUI 15 frissítést. Most ez a lista bővült pár telefonnal, nem csak az újakkal, hanem régebbiekkel is, melyek Android 14 alappal érkezhetnek.

MIUI 15 Android 14 alapon: bővült a telefonlista

Már bemutatásra került a Redmi Note 13 és a Xiaomi 13T sorozat, már csak a csúcstelefonok érkezésére számíthatunk. Az év végén, október végén, vagy november elején várhatóan a Redmi K70 sorozat is bemutatkozhat Kínában. De persze mindenki jobban várja a Xiaomi 14 sorozat megjelenést, ami a Redmi után várható. Vagy előtte, ez még nem tisztázott.

Persze az idén megjelent olyan telefonok, amelyek új hardverrel rendelkeznek, mind-mind megkapja az Android 14 alapot, ami alapja lesz a MIUI 15-nek, de nem feltétele. Szóval jöhetnek Android 13 alapú MIUI 15 frissítések is, melyek majd később frissülnek az új alapra.Új telefonok a listában

A Xiaomi folyamatosan teszteli az új felületét, az új alapon. A korábbi lista most kibővült pár új és régi telefonnal:

  • Xiaomi 11 Ultra
  • Xiaomi CIVI 1S
  • Xiaomi CIVI 2
  • Xiaomi 11T Pro
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE
  • Redmi K40 Pro / Pro+
  • Redmi Note 13 Pro+
  • Redmi Note 13 Pro
  • Redmi Note 13 5G
  • Redmi Note 12S

A listában vannak amik csak Kínában jelentek meg, tehát nálunk nem, de van európai megfelelője. De többségében globális telefonok vannak benne, így itthon is számíthatunk az Android 14 alapú MIUI 15 frissítésre.

Az Android 14 számos újdonságot fog hozni, amit a MIUI 15 kellőképpen ki fog használni. Bár azt tudjuk, hogy a MIUI mindig előrébb tartott, mint a tiszta Android, a felület testreszabásában. Ilyen újdonság lesz, a zárképernyő testreszabhatósága. Olyan funkciókat kínál a felhasználóknak, mint az óralapjainak megváltoztatása, a megjelenő parancsikonok kezelése, a óráinak színének kezelése és a vonalának mérete. Eddig a MIUI-ban sem lehetett ezt szabadon megtenni, csak néhány közül választani. De témával ez orvosolható volt, csak meg kellett találni a megfelelőt.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -