- Hirdetés -

Íme egy újabb kütyü a Xiaomi háza tájáról, azaz pontosabban a Mi ökoszisztémához tartozó egyik cégtől. Lássuk hát.

A mai egy különleges nap, mivel egy új termék bevezetéséről számolhatunk be több internetes platformon keresztül is. Biztos vagyok benne, a legtöbben már tudjátok miről is van szó. Igen, ez a geek-ek által igazán várt: Mi Drone.

Mitől olyan különleges a mi Mi Drone? Mennyi az ára? Támogatja 4k-s felvételt? Miben különbözik a Mi Drone a többi márkától? Mekkora a súlya ………………… túl sok a megválaszolatlan kérdés? Itt választ kaphatsz rájuk az élő közvetítés során! Készen állsz, hogy a Mi-vel szárnyalj?

A bemutatót Lei Jun tartja élőben 19: 00GMT + 8 Pekingi idő szerint a Mi Live alkalmazás segítségével, majd Hugo Barra egy kicsivel később a Facebook-on. )21:30 IST / 09:00 PST / LIVE a Facebook-on 12:00 GMT + 8 ( május 26-án)

Töltsd le a Mi Live-ot és kövesd nyomon a közvetítést velünk!
Az alkalmazásban a bal felső sarokban írd be a 101743-at, Lei Jun azonosítóját

Kép

Kép

A nagyfőnök már élő adásban van, csere csatlakozz a többi Mi rajongóhoz!

com.wali.live.apk (25.09 MB, Letöltések: 3175)

Kép

Még egy ráadás, Lei Jun bemutatta a MIJIA család legújabb tagját, a MIJIA LED lámpát.

Kép

Kép

Végül amire mindenki kíváncsi, mennyibe kerül? Mi Drone két változatban jön: 1080p és 4k, az áraik pedig 2499 ¥ ($ 380) és 2999 ¥ (456 $). Mit szólsz az árához?

Kép

Minden országban vannak tiltott területek. Mi történik, ha Mi Drone berepül a korlátozott területre? Semmi, a Mi Drone azonnal megáll a az adott helyzetben, hogy megelőzze az ütközést más járművekkel.

Kép

Kép

Nyomon követheted a Mi Drone pozícióját GPS-en keresztül is és mielőtt elhagyná a vezérlési hatósugarát még az előtt automatikusan visszarepül a kiindulási helyzetébe, ahol leszáll.

Kép

Nyomon követheted és ellenőrizheted a Mi Drone akkumulátorát és amikor annak töltöttsége már alacsony, akkor figyelmeztető riasztó jelzést küld a telefon kijelzőjére.

Kép

Mi Drone PCB antennával van felszerelve amely erősíti is a jelet, így akár 3 km-ről is lehet vezérelni.

Kép

Kép

Kép

Kép

A leggyakoribb probléma, amivel a drónok kapcsán találkozhatunk, hogy a szállításuk nem túl egyszerű. Nézd meg a Mi Drone-t, itt az összes komponens, amelyeket pofon egyszerű összeszerelni. A Mi Drone könnyen elfér egy táskában és bárhova magaddal viheted, hogy felfedezd a világ szépségeit.

Kép

Mi Drone-ban egy nagy, 5100 mAh-s akkumulátor van, amellyel akár 27 percig is folyamatosan a levegőben lehet

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Így néz ki a Mi Drone távirányítója. Olyannak tűnik, mint a hétköznapi Mi Bluetooth vezérlő, de ez így mégsem igaz. A fényképezést, videózást, az automatikus fel- és leszállást is ezzel lehet vezérelni. Ha kezdő vagy a drónok terén, a Mi Drone a tökéletes első választás!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

720p élő videófelvétel, alacsony késleltetésse, akár 2 km távolságról.

Kép

Kép

Egy 12MP Sony szenzorral van felszerelve, valamint Ambarella képalkotó processzorral, ezen kívül támogatja a 4k-s felvételt (3840 x 2160) és a raw formátumot.

Kép

Kép

Kép

Kép

A dizájnt a szitakötők ihlették, hát nem egyértelmű a hasonlóság? A drón a legtöbb ember számára megfizethetetlen játékszer, ezért úgy döntöttünk, hogy kitöltjük ezt a piaci rést. Arra törekszünk, hogy a szórakoztató technológia mindenki számára elérhető lehessen.

Kép

Kép

Mi Drone-t a Mi ökoszisztéma egyik cége, a Flymi gyártja és Cai Wei-nek, a cég vezérigazgatójának már több mint 7 éve foglalkozik drónokkal, így valóban szakértő ezen a területen.

Ajánlók

Kép

Kép

Kép

Valami hihetetlenül izgalmas dolog száll felénk, s érkezik meg május 25-én!

forrás: http://en.miui.com/thread-285322-1-1.html

- Hirdetés -