web analytics
KezdőlapHírekMegjelent a MIJIA Electric Scooter 3 Lite

Megjelent a MIJIA Electric Scooter 3 Lite

A MIJIA Electric Scooter 3-ról, már aki követi a Xiaomi elektromos rollereket, sokat hallottatok, sőt, egy legutóbbi teszten is részt vett nálunk. Az egyik legjobb eroller manapság, nagy akkumulátor, erős motor és kimagasló hatótáv. De ennek ára is van, így nem ártana ebből egy olcsósított verzió. Na ez lett a Lite, ami nem rég jelent meg Kínában.
A Xiaomi először 2017-ben dobta piacra a MIJIA M365 elektromos rollert és a termék hatalmas sikert aratott, amikor forgalomba került. Amellett, hogy minimalista, mégis elegáns dizájnnal rendelkezik, a rollert olcsó és megbízható módszernek tekintik a zsúfolt városokban való napi ingázáshoz. Azóta a márka folytatta az M365 átalakítását további funkciók és egyéb frissítések hozzáadásával. A kínai cég most bemutatta a MIJIA Electric Scooter 3 Lite-ot (Youth Edition). A roller ára 1899 jüan ~ 99.000 Ft-tól kezdődik és április 5-től kerül forgalomba Kínában.

A MIJIA Electric Scooter 3 Lite váza 10 mm-rel vékonyabb, mint a 2020-ban piacra dobott Mijia Electric Scooter 1s . A csökkentett vázméret alacsonyabb súlypontot és stabilabb utazást tesz lehetővé a roller számára. A karosszéria nagy szilárdságú alumíniumötvözet anyagból készült, amely könnyebbé teszi a karosszériát és kényelmesebbé teszi a közlekedést.

Ami a dizájnt illeti, a MIJIA Electric Scooter 3 Lite elhagyja a kormány bonyolult kialakítását, hogy vizuálisan minimalista és könnyed érzést keltsen. Ezzel egyidejűleg a lámpát lerakták kormányoszlopra, hogy csökkentsék a kormány terhét. A műszercsoport képernyőaránya is megnőtt és optimalizált képernyővezérlési élményt kapott.

Ezenkívül az új MIJIA elektromos roller mászóképessége 13%-kal nőtt, maximális sebessége 25 km/h maradt, névleges teljesítménye pedig 250 W. A roller hatótávolsága mindössze 20 km-re csökkent, így csak rövid ingázásra alkalmas.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img