Megint megszűnt pár Xiaomi és Redmi MIUI/Android támogatása

8157
- Hirdetés -
()

Semelyik márka, semelyik telefonjára nem örök a szoftveres támogatás. Ki ennyi, ki annyi időt vállal, hogy fenntartsa nem csak biztonsági frissítéseket, hanem saját megoldásainak karbantartását. A Xiaomi a MIUI felület és az Android alap frissítéseit 2-3 évig biztosítja és egyszer véget ér. Mint mai is, egy teljes Xiaomi és Redmi sorozatának vetett véget.

Terméktámogatás

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy folyamatos biztonsági frissítéseket biztosítsunk okostelefonjainkhoz, a Xiaomi, Redmi és POCO márkáira. A biztonsági frissítések általában a legújabb biztonsági javításokat, biztonsági rések javításait és egyéb biztonsági fejlesztéseket tartalmazzák. A biztonsági frissítéseket általában legalább 2 évig karbantartjuk egy adott eszközmodell első leszállítása után.
Rendszeresen közzétesszük és frissítjük az alábbi EOS-terméklistát, hogy segítsünk ellenőrizni, hogy okostelefonja fogadhat-e biztonsági frissítéseket.

*Egyes modelleknél 3 évig vagy tovább támogathatjuk a biztonsági frissítéseket, amelyekre a tényleges feltételek vonatkoznak. Ha nagyon súlyos biztonsági rést fedeznek fel, akkor is biztosíthatjuk Önnek a szükséges biztonsági javításokat, még akkor is, ha eszköze már nem támogatott.

Xiaomi EOS lista

Xiaomi telefonok

Megint megszűnt pár Xiaomi és Redmi MIUI/Android támogatásaA Xiaomi telefonok listája egy sorozat tagjával bővült és minden régióban visszavonták a támogatást. Ez pedig a Xiaomi Mi 10 telefon. Ezen felül csak Kínában szűnt meg a Xiaomi Mi 10 Ultra támogatása, de hamarosan a többi régióban is be fog következni. A Xiaomi Mi 10 még megért 2 MIUI 14 frissítést és Android 13 alapot is megkapta.

Redmi telefonok

Megint megszűnt pár Xiaomi és Redmi MIUI/Android támogatása

A Redmi lista is bővült rendesen, már majdnem a teljes Redmi 9 sorozat kikerült a pikszisből. A Redmi 9AT ugyan azt a MIUI verziót használja, mint Redmi 9A, így annak is vége, bár nincs a listában. A Redmi Note 9 és Pro is ugyan erre a sorsra jutott szinte minden régióban.

A Frissítések leállítása szinte érthetetlen, mivel több forrás is megerősítette, hogy belső tesztek folynak. A Redmi Note 9 MIUI 14 béta verziója állítólag még jól is futott a telefonokon. A Redmi Note 9 publikusan maradt MIUI 13 és Android 12 alapon. A Redmi 9A/AT még csak MIUI 13-at sem kapott, nem is értem, miért nem szűntették meg eddig. A Redmi 9C még gyászosabb, Android 10 alapon maradt MIUI 12. Nem kár értük, nem egy erőművek voltak és csak a baj volt velük.

POCO telefonok

Megint megszűnt pár Xiaomi és Redmi MIUI/Android támogatása

A POCO lista is frissült, de nem egy POCO telefonnal, hanem a Redmi Note 10 5G telefonnal. Hogy miért ide került, azt csak a Xiaomi tudhatja. Ha a POCO megfelelőjét akarták volna ide írni, akkor az a POCO M3 Pro lenne. Majd biztos javítják… A Redmi Note 10 5G / POCO M3 Pro 5G sem kapott még csak MIUI 14 és Android 13 alapot sem.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -