KezdőlapHírekMegérkezett a Xiaomi TV Stick 4K – Android 11, Dolby Vision és...

Megérkezett a Xiaomi TV Stick 4K – Android 11, Dolby Vision és Atmos!

Mikor tavaly megjelent a Mi TV Stick, felbukkantak olyan pletykák, hogy hamarosan érkezik egy izmosabb, 4K-s változat, azonban egészen mostanáig kellett várnunk erre, de itt van!

Az új stick ugyanúgy néz ki, mint a régi. Kompakt, a legtöbb televízióhoz kényelmesen csatlakoztatható. Ugyanazt a távirányítót kapta, mint az előző változat: van tehát beépített mikrofon, és Netflix illetve Prime Videó gomb is.

Az Amlogic S905Y4 SoC felel a teljesítményért, amely egy ARM Cortex-A35 CPU-ból és egy ARM Mali-G31 MP2 GPU-ból épül fel. Ezek mellett található benne 2GB RAM és 8GB belső tárhely.

A szoftver ezúttal Android 11, Chromecast támogatással, Google Asszisztenssel, és Play Áruházzal.

A frissített chipnek köszönhetően nemcsak a 4K tartalmak, de az AV1 kodekkel rendelkező média lejátszása sem jelent gondot, továbbá támogatja a Dolby Vision, Atmos és DTS HD-t is.

Adatkapcsolatok terén is történt változás: a dual-band WiFi mellett ezúttal már Bluetooth 5.0 található az eszközben.

1 db HDMI port, illetve az áramellátásért felelős MicroUSB csatlakozó található még rajta. A tartozékok között megtaláljuk a HDMI kiterjesztő kábelt (hogyha nem férne el közvetlenül a TV-be dugva), illetve a tápkábelt.

Méreteit tekintve 106.8 x 29.4 x 15.4 mm-es, és 42.8 grammot nyom.

Azt sajnos jelenleg nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni. Ez attól is függ, hogy leváltja a tavalyi modellt, vagy mellé kerül be a kínálatba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek