KezdőlapHírekMától a Xiaomi csak mosógépeket gyárt

Mától a Xiaomi csak mosógépeket gyárt

A Xiaomi a mai nappal megváltoztatja üzletpolitikáját, és a mosógépeket kivéve minden más ágazatot leállít, jelentette be Lei Jun a Xiaomi vezérigazgatója. Nyilatkozatában arra tért ki, hogy akármilyen mosógépet használ, egyszerűen nem lesznek tiszták a ruhái, ami elmondása szerint az előadásain is föltűnő.

Ezen az elhíresült képen Lei Jun koszos ingét nézi a Xiaomi első hajlítható telefonjának prototípusa, amit a vezérigazgató szomorú szemmel nézett vissza. ? A telefonok, laptopok, egyéb termékek támogatása minden termék megjelenésétől számított 2 évig megmarad, utána, Lei Junt idézem: “Meg ne lássak mosógépen kívül mást a Xiaomi háza táján”. Elmondása szerint ő maga iPhone-ra vált, amire előbb MIUI-t tesz föl.

Lu Weibing, a Redmi vezérigazgatója a következőképpen nyilatkozott a témával kapcsolatban: “Teljesen egyetértek Junnal, szerintem is égető probléma a ruhák tisztaságának hiánya”. Weibing azt mondta, hogy ő is megvilágosodott, és a Redmi is üzletpolitikát vált, de ők nem mosógépeket, hanem mosogatógépeket fognak kizárólag gyártani, mert a vezérigazható szerint ugyanennyire égető probléma az edények, evőeszközök tisztaságának hiánya. Ő is iPhone-ra tervez váltani, de csak akkor, ha végre megjelenik a hajlítható modell, de, ha az Apple a közeljövőben ezt nem teszi meg, akkor, ahogyan elmondta, kénytelen lesz JerryRigEverything segítségét kérni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek